Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

SBS 'Vooruitkijken' bij KPN en Telfort vanaf 8 april

door Jeanet Woldring

SBS komt vanaf 8 april met 'Vooruitkijken' voor Interactieve TV-kijkers van KPN en Telfort. In de nieuwe dienst worden Video On Demand items van een bepaalde serie die eerder dan de live uitzending worden aangeboden. De prijzen van een uitzending liggen tussen de 2,49 euro en 2,99 euro en zijn duurder dan de ‘normale’ Programma gemist items.

Selectie van series

Het gaat om een selectie van het SBS aanbod wat in Vooruitkijken wordt aangeboden. De series waarvan nu afleveringen eerder worden aangeboden zijn: Celblok H, NCIS, Dokter Hart, Jane the Virgin, Gouden Bergen, Longmire, Extant The Big Bang Theory, Scorpion, Hawaii-Five.

Vindbaarheid

De nieuwe dienst wordt aangeboden in een speciale categorie onder de SBS zenders in Programma Gemist. Dezelfde items kunnen ook gevonden worden onder alle programma’s. SBS Vooruitkijken zal niet worden aangeboden via iTV Online.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.