Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Replay TV ook op de Horizon Go app van Ziggo

door Jeanet Woldring

Ziggo geeft gebruikers van zijn Horizon Go app nu ook de mogelijkheid programma's tot 7 dagen lang terug te kijken op smartphones en tablets. Replay TV is al sinds 13 april op de Horizon mediabox te gebruiken. En nu kun je overal in Nederland via Wifi, 3G of 4G naar films, series en tv-programma's kijken. De Replay TV functie op Horizon Go is beschikbaar als je een Ziggo abonnement afneemt waarbij de Horizon Mediabox wordt geleverd.

Vrijwel alle programma’s zonder extra kosten terugkijken 
Met Replay TV kan men eerder uitgezonden programma’s tot een week kosteloos terugkijken. De dienst is bij 60 tv-zenders uit het Ziggo-zenderaanbod beschikbaar. Hieronder bevinden zich ook de belangrijkste 11 zenders van NPO, RTL Nederland en SBS Broadcasting.

Net als bij Replay TV op de Horizon Mediabox kan men bij de meeste beschikbare programma’s van RTL- en SBS-zenders reclames niet doorspoelen. In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders kan Ziggo hierdoor vrijwel alle programma’s zonder meerkosten uitgesteld via Replay TV aanbieden. 

Replay TV via de Horizon Go app is makkelijk te bedienen en biedt content in hoge beeldkwaliteit. Maximaal 32 zenders kunnen via Horizon Go - inclusief Replay TV - in HD-kwaliteit bekeken worden.

Onderdeel van Replay TV is het terugkijken van lopende tv-programma’s, ook wel Begin Gemist genoemd. Of zoals Ziggo het zelf zegt: programma dat al begonnen is vanaf het begin starten.  Naast gebruik van Replay TV via de Horizon Go app voor Apple iOS- en Android apparaten, is de terugkijkdienst ook via pc en laptop via de internetsite www.horizon.tv te gebruiken. Het terugzoeken van eerder uitgezonden programma’s kan via de tv-gids functie. 

Via de Horizon Go app zijn in totaal tot meer dan 100 zenders te zien, binnen- of buitenshuis, met een verbinding via het Ziggo thuisnetwerk of via een Wi-Fi of mobiele 3G/4G verbinding. In deze gratis app is Replay TV dus nu toegevoegd als mogelijkheid. Sinds 1 juli zijn via de Horizon Go app tot 42 zenders beschikbaar in HD-kwaliteit. Er zijn op dit moment 500.000 klanten die de nieuwe Horizon Go app gebruiken. De Horizon Go app is er zowel in iOS- als Android-versie.

Vergelijk alle abonnementen met Replay TV: Alles-in-1 Complete

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.