Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Recreatieseizoen bij CanalDigitaal geopend

Leestijd: 2 minuten

CanalDigitaal-abonnees kunnen van 21 maart tot 21 september weer gebruik maken van het recreatiepakket. In deze periode kunnen vakantiegangers profiteren van een speciaal zenderpakket tegen een scherpe prijs.

Satelliet is altijd en overal in Europa beschikbaar, daarmee is het recreatiepakket ideaal voor bezitters van tweede huizen of plezierjachten en kampeerders die in Nederland of elders in Europa op de hoogte willen blijven.

Het recreatiepakket
De maandelijkse kosten van het Recreatie Basis-pakket bedragen € 12,95. Voor de recreatieset betaal je eenmalig €299. Hiermee kan er in het zomerseizoen gekeken en geluisterd worden naar Nederlandse tv-en radiozenders in heel West-Europa. In de wintermaanden kan met de smartcard alleen naar de landelijke publieke omroepen gekeken worden. In deze maanden hoeven abonnees ook geen abonnementskosten te betalen.

De afgelopen maanden zijn er een aantal aanpassingen gedaan bij CanalDigitaal die ook voor de recreatieabonnees van toepassing zijn. Enkele zenders zijn niet meer via de Astra1-satteliet te ontvangen, hierdoor wordt voor recreatiegebruik de combinatie van Astra1-en Astra3-sattelietontvangst een vereiste. Ook dient er rekening gehouden te worden met zenders die alleen nog maar in MPEG4 en/of HD uitgezonden worden.

Smartcard
Voor de ontvangst van alle zenders van het recreatiepakket is allereerst een HD-satellietontvanger nodig. Wanneer je het pakket voor het eerst gaat gebruiken is het aan te raden de ontvangstinstallatie thuis te controleren, vanwege de wijzigingen. Daarnaast is het in veel gevallen noodzakelijk om een heractivering van de smartcard te doen. Dit kan via internet, telefoon of sms. Ter verduidelijking heeft CanalDigitaal een informatievideo laten maken.

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.