Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Publieke omroep vanaf 1 augustus niet meer gratis via satelliet

door Jeanet Woldring

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) stelt de zenders Nederland 1, 2 en 3 binnenkort niet langer gratis beschikbaar via de satelliet. Alleen met een betaald abonnement kun je met ingang van 1 augustus nog Nederland 1, 2 en 3 blijven zien. Op internet klagen sommigen dat ze nu al niet meer naar de landelijke tv- en radiozenders van de NPO kunnen kijken.

Op dit moment zijn de zenders van de Nederlandse publieke omroep (NPO) in combinatie met een geregistreerde CanalDigitaal smartcard gratis via de satelliet te bekijken. Als gevolg van bezuinigingen bij de publieke omroep en een veranderend medialandschap komt hier verandering in. En zullen de Nederlandse publieke omroepen met ingang van 1 augustus 2014 niet langer gratis via de satelliet te bekijken zijn.

Daarom heeft CanalDigitaal drie aanbiedingen ontwikkeld, waarmee je kunt blijven kijken naar je favoriete programma's. Naar eigen zeggen kan de korting oplopen tot ruim 137 euro. Kijk je met een betaald CanalDigitaal abonnement, dan verandert er niets en kun je in ieder geval Nederland 1, 2 en 3 blijven ontvangen.

Digitale tv pakketten van CanalDigitaal vergelijken? Liever een Alles-in1 pakket? Zie Totaalwijzer

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.