Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Publieke omroep vanaf 1 augustus niet meer gratis via satelliet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) stelt de zenders Nederland 1, 2 en 3 binnenkort niet langer gratis beschikbaar via de satelliet. Alleen met een betaald abonnement kun je met ingang van 1 augustus nog Nederland 1, 2 en 3 blijven zien. Op internet klagen sommigen dat ze nu al niet meer naar de landelijke tv- en radiozenders van de NPO kunnen kijken.

Op dit moment zijn de zenders van de Nederlandse publieke omroep (NPO) in combinatie met een geregistreerde CanalDigitaal smartcard gratis via de satelliet te bekijken. Als gevolg van bezuinigingen bij de publieke omroep en een veranderend medialandschap komt hier verandering in. En zullen de Nederlandse publieke omroepen met ingang van 1 augustus 2014 niet langer gratis via de satelliet te bekijken zijn.

Daarom heeft CanalDigitaal drie aanbiedingen ontwikkeld, waarmee je kunt blijven kijken naar je favoriete programma's. Naar eigen zeggen kan de korting oplopen tot ruim 137 euro. Kijk je met een betaald CanalDigitaal abonnement, dan verandert er niets en kun je in ieder geval Nederland 1, 2 en 3 blijven ontvangen.

Digitale tv pakketten van CanalDigitaal vergelijken? Liever een Alles-in1 pakket? Zie Totaalwijzer

Geactualiseerd: woensdag 30 juli 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.