Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Primeur: draadloos internet door en voor Stadjers

door Jeanet Woldring

Sinds dit weekend is draadloos internet beschikbaar in de hele stad Groningen. Wie een internetabonnement heeft van Ziggo kan met laptop, smartphone of iPad nu overal in de stad het web op. Een landelijke primeur.

De proef die Ziggo deze zomer begon in de zuidelijke stadswijken is uitgebreid tot de hele gemeente. Hierdoor kunnen klanten in de stad Groningen met Ziggo Internet en een WiFi-modem met Ziggo Hotspots ook buitenshuis gebruik maken van draadloos internet van Ziggo op hun smartphone, tablet of laptop.

Hoe werkt Ziggo Hotspots?
Uw WiFi-modem van Ziggo is een Ziggo Hotspot. Zo vormt u samen met Ziggo internetabonnees één groot gratis WiFi-netwerk in Groningen.

Log in op Mijn Ziggo. Onder ‘Mijn Producten’ staan uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Door eenmalig in te loggen kunt u via alle Ziggo Hotspots in de stad onbeperkt internetten. Alle WiFi-modems in Groningen gaan binnenkort over naar Ziggo Hotspots.

Op deze pagina vindt u hulp hoe u uw smartphone, tablet of laptop kunt instellen om gebruik te maken van Ziggo Hotspots.

Meer info & bestel: Ziggo Alles-in-1

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.