Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijssnelheidstest juli 2014

door Jeanet Woldring Leestijd: 4 minuten

Online.nl en UPC zijn in juli de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders halen begin deze maand de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers het meeste waar krijgt voor je geld.

In de categorie Internet zakken zowel Tele2 als UPC één positie. Online.nl stijgt van de derde naar de eerste positie met het Ultrasnel Internet-pakket. Binnen de categorie Internet & bellen is de ranking van de Top 3 deze maand ongewijzigd. De pakketten van Online en Tele2 zijn wel in de prijs/snelheid rating gestegen, dit verandert echter niets aan de positie binnen de Top 3. Binnen de Alles-in-1 categorie is het Alles-in-1 Power pakket van UPC van de derde naar de eerste positie gestegen. De nummers één en twee van de vorige maand zakken beide één plaats.

Nu UPC de uploadsnelheden van Basis, Power en Extra Power kosteloos verhoogt in de maand juli, zullen internetklanten van deze kabelaar twee keer zo snel bestanden kunnen uploaden. Het kabelbedrijf gaat de uploadsnelheid naar maximaal 20 Mbps verhogen. .

Prijssnelheidstest juni 2014
De rangorde is gebaseerd op onderzoek van de eerste maandag van de maand. In dit geval is de peildatum 7 juli 2014. De kolom met de rode en groene pijlen geeft aan of de actuele score stijgt of daalt ten opzichte van de vorige maand.
Internet
Provider Pakketnaam Prijs 1e jr. Snelheid Mb/s Prijs/snelheid
  1   Online Ultrasnel Internet € 239,40 50 / 5
  2   Tele2 Internet (tot 40 Mb) € 196,00 40 / 4
3 UPC 120 Mb Internet € 557,00 120 / 6
Internet & bellen
Provider Pakketnaam Prijs 1e jr. Snelheid Mb/s Prijs/snelheid
1 Online.nl Utrasnel Internet + Bellen € 287,40 50 / 5
2 Tele2 Internet (tot 40 Mb) en Bellen € 252,00 40 / 4
3 Telfort Internet Extra en Vast bellen € 372,00 50 / 5
Internet, bellen en tv
Provider Pakketnaam Prijs 1e jr. Snelheid Mb/s Prijs/snelheid
1 UPC Alles-in-1 Power € 689,00 120 / 6
2 Ziggo Alles-in-1 Extra € 668,70 180 / 18
3 UPC Alles-in-1 Extra Power € 869,00 200 / 10
De prijssnelheidsscore is een combinatie van de maximaal haalbare snelheid, zoals aangegeven door de provider en de prijsinformatie afkomstig van Internetten.nl. Een groene balk is de hoogst haalbare score voor een abonnement, dat betekent de beste verhouding tussen prijs en snelheid.
Meer duidelijkheid over internetsnelheden
Internetproviders hebben vorig jaar juli met elkaar afgesproken om per 1 januari 2013 meer duidelijkheid te geven over de aspecten die van invloed zijn op de daadwerkelijke internetsnelheden. Dit geldt zowel vóór de totstandkoming van de overeenkomst als gedurende de uitvoering ervan. Hiervoor is door een elftal providers de gedragscode transparantie internetsnelheden vastgesteld.
 
Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.