Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Netflix verhoogt abonnementsprijs opnieuw met 1 euro

door Anniek Kruijer

Netflix heeft de prijs van haar Standaard-abonnement verhoogd met één euro. Nieuwe gebruikers betalen nu 9,99 euro voor een abonnement in plaats van 8,99 euro per maand. Met het Standaard-abonnement kan in HD-kwaliteit gekeken worden naar films en series op twee schermen. De verhoging geldt voor Nederland en België en Duitsland volgens Tweakers.

Tweede prijsverhoging

Toen Netflix in 2013 op de Nederlandse markt verscheen, betaalde de abonnee twee euro minder voor hetzelfde abonnement. Vorig jaar mei verhoogde de videostreamingdienst de abonnementsprijs ook met één euro. Volgens Netflix wordt de hogere prijs doorgevoerd om nieuwe films en series te kunnen blijven aanbieden. Het bedrijf maakt steeds meer eigen content wat ook meer geld kost. De streamingdienst heeft wereldwijd 65,6 miljoen gebruikers.

Andere Netflix-abonnementen

Netflix biedt drie abonnementen aan in Nederland. Bij het afsluiten van een abonnement krijg je de eerste maand cadeau. De maandprijs van het Basic- en Premium-abonnement blijft ongewijzigd. Met Basic (7,99 euro) kan gekeken worden naar één scherm en met Premium (11,99 euro) naar vier schermen in HD-kwaliteit of indien beschikbaar in Ultra HD. Het Standaard-abonnement is door de prijsverhoging even duur als Videoland Unlimited.

 

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.