Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Netflix binnenkort beschikbaar in Nederland

door Jeanet Woldring

Binnenkort zal Netflix beginnen met het aanbieden van streaming videodiensten in Nederland. Pas later dit jaar zal er informatie wat betreft het aanbod en de prijzen worden vrijgegeven.

Wat is Netflix?

Voor een vast bedrag per maand kan bij Netflix onbeperkt films en series worden gekeken via internet. Nederlandse breedbandgebruikers krijgen toegang tot Netflix en direct Hollywood-content, lokale programma’s, wereldwijde tv-series, films en de Netflix Original Series.

Netflix wereldwijd succes

In 2007 begon Netflix met het aanbieden van video on demand en de verkoop van dvd’s, maar op dit moment ligt de nadruk op het aanbieden van streaming diensten. Netflix heeft wereldwijd ruim 36 miljoen klanten waarvan het merendeel in de VS. In de Verenigde Staten krijg je voor zo'n acht dollar per maand toegang tot een online bibliotheek met tienduizenden films en afleveringen van series. Daar is Netflix zo populair dat het op bepaalde momenten meer dan een derde van al het Amerikaanse internetverkeer in beslag neemt.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.