Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN Weekenddeal: jaar gratis FOX Sports Eredivisie!

door Jeanet Woldring 1 reactie

KPN heeft een mooie weekenddeal voor voetballiefhebbers. Zij kunnen een jaar lang gratis live voetbalwedstrijden bekijken als ze dit weekend een Alles-in-één pakket met internet, bellen en tv bestellen van KPN. 

Wie voor 5 augustus 9 uur Alles-in-één Standaard van 58 euro per maand bestelt, ontvangt een jaar lang gratis FOX Sports Eredivisie, het vroegere Eredivisie Live, ter waarde van 17,50 euro per maand. Dit is een voordeel van 210 euro.

Bij dit abonnement worden twee decoders gratis geleverd. Via Interactieve TV kan men daarbij naar ruim 60 tv-zenders, 11 HD-zenders en meer dan 90 radiozenders kijken en luisteren. Ook krijgt men internet met een snelheid van 40 Mbps, telefoondiensten en wordt een premiumabonnement op muziekdienst Spotify en het Opnemen Pakket gratis meegeleverd. Bovendien geeft KPN 100% installatiegarantie.

Na 1 jaar wordt het jaarcontract automatisch verlengd, maar dit is eenvoudig maandelijks op te zeggen. Ook FOX Sports Eredivisie is na een jaar maandelijks opzegbaar.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Arjan ()

Goedendag,

En de huidige klanten dan?

Krijgen die ook een jaar gratis FOX eredivisie?

Stelletje naaiballen!!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.