Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN versnelt 4G-uitrol

door Jeanet Woldring

KPN heeft maandag aangekondigd de landelijke uitrol van het 4G netwerk te versnellen. Naar verwachting zal KPN aan het einde van het eerste kwartaal van 2014 de uitrol hebben voltooid. Het bedrijf versnelt hiermee het project met drie maanden.

Alles-in-een
Het nieuws van deze versnelling volgt op de aankondiging van de nieuwe KPN Alles-In-een Mobiel abonnementen die per 1 juli a.s. ingaan.  Bij deze abonnementen kunnen alle consumenten standaard gebruik maken van 4G zonder hiervoor extra te betalen.

KPN's strategie
De versnelling is onderdeel van KPN’s strategie om een leidende positie te hebben als aanbieder van 4G. KPN wil hoge kwaliteit 4G diensten bieden aan zowel consumenten als de zakelijke markt en maakt hiervoor gebruik van een combinatie van 800MHz-, 1800MHz- en 2600MHz-spectrum. 800MHz om heel Nederland van 4G te kunnen voorzien en 1800MHz en 2600MHz om de capaciteit en snelheid in dichtbevolkte gebieden te vergroten.

Deze versnelde uitrol zal voor KPN nog steeds binnen het budget van ‘minder dan 2,3 miljard’ vallen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.