Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN vernieuwt Alles-in-1 Thuis per 5 mei

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Onder het motto "We houden het graag simpel" verandert KPN het zogeheten Thuis-aanbod voor tv, internet en bellen. Per 5 mei biedt de aanbieder nog maar 4 abonnementen aan. Een  belangrijke wijziging is dat je bij elk abonnement gratis een vast telefoonnummer kunt krijgen. Hiermee wil KPN Alles-in-1 ook aantrekkelijker maken voor klanten die alleen behoefte hebben aan internet en tv.

 Een vaste telefoonlijn is nu een gratis optie. Bellen kost echter nog wel geld, behalve bij Alles-in-1 Thuis Premium, waarbij je gratis naar vast en mobiel belt. Hieronder alle wijzigingen op een rijtje.

Minder abonnementen, meer keuzevrijheid

  • Voor een hogere snelheid is geen pakketwijziging meer nodig: je kunt het er bijbestellen 
  • Vast telefoonnummer is gratis 
  • Als je 1 van de 4 nieuwe abonnementen bestelt, kun je geen analoge aansluiting meer bestellen/behouden
  • Eventuele alarmlijnen over de analoge lijn zijn daarmee niet meer mogelijk
  • Je ontvangt geen korting meer bij het afmelden van de tweede tv-ontvanger
  • Als tweede tv-ontvanger kun je ook voor Digitenne kiezen
  • Alles-in-1 Thuis Standaard en Premium zijn ook te bestellen als je een lagere snelheid behaalt dan 50 Mbps down en 5 Mbps up.
  • Via de postcodecheck wordt bepaald welke maximale snelheid je kunt krijgen

Basis Thuis

Basis Thuis is voor klanten die alleen Internet of Internet en Bellen willen afnemen. Dit kost 32,50 euro per maand. Dat is 1 euro meer dan het vroegere Internet+Bellen Thuis, maar KPN
geeft het eerste halfjaar een tientje korting per maand.

Standaard is de internetsnelheid maximaal 10 Mbps down en 2 Mbps up, maar voor 10 euro per maand is dit te verhogen naar 50/5 Mbps en voor twee tientjes naar 80/8 Mbps.

Een vast telefoonnummer kun je er gratis bij krijgen en als je ermee belt, kost dit 9 cent per minuut plus een starttarief van 10 cent per gesprek.

Focus op Alles-in-1

KPN legt de focus op de Alles-in-1 pakketten. De vernieuwde abonnementen zijn nog in dezelfde drie smaken te verkrijgen: Instap, Standaard en Premium. Van het langzaamste en goedkoopste abonnement bedragen de maandelijkse kosten 45 euro, dat is 3 euro goedkoper dan voorheen. Het eerste halfjaar betaal je 35 euro per maand.

Standaard biedt een hogere snelheid, een tweede ontvanger en extra's als een Spotify abonnement. Het kost 59 euro per maand, 1 euro meer dan het oude Alles-in-1 Standaard. Ook bij dit abonnement betaal je het eerste halfjaar slechts 35 euro.

Bij Premium krijg je er ook nog onbeperkt bellen bij, de kwaliteitszender HBO en PC Veilig. Dit kost 82,50 euro per maand, 14,50 euro per maand meer dan het oude Alles-in-1 aanbod. Premium wordt het eerste halfjaar eveneens voor 35 euro aangeboden, een forse korting dus. 

Bij alle drie abonnementen is er de optie om voor 5 euro per maand de downloadsnelheid te verhogen naar 80 Mbps en de upload naar 8 Mbps.

Vergelijk op Internetten.nl en Totaalwijzer het nieuwe KPN aanbod met het up-to-date aanbod van providers 

Geactualiseerd: woensdag 7 mei 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.