Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN verhoogt tarieven vast bellen, internet en tv

door Jeanet Woldring 4 reacties

Per 1 juli en 1 augustus vindt er een aantal tarief- en zenderwijzigingen plaats bij KPN. Het betreft diensten voor thuis. De meeste prijzen voor bellen, internetten en tv-kijken stijgen licht. Voor de meeste abonnementen gaat het om een verhoging in lijn met de inflatie. Uitzondering is de maandprijs van Digitenne, die met 30 procent omhoog gaat.

Extra diensten goedkoper
De tarieven van de meeste extra diensten die KPN levert bij Bellen, Internet en Interactieve TV -zoals zenderpakketten- worden in prijs verlaagd. 

Interactieve TV Online
Op 1 juli wordt het Interactieve TV Online aanbod verder uitgebreid met meer dan 35 zenders van aanvullende zenderpakketten, waaronder HBO en Sport1. Naast de uitbreiding van Interactieve TV Online, vindt er een aantal wijzigingen plaats in het basis zenderpakket en in de extra zenderpakketten.

De meeste nieuwe prijzen gaan in op 1 juli. Voor ouderwetse vaste telefonie (BelBudget, BelVrij) is de ingangsdatum 1 augustus.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (4)

Geplaatst door: piet de saegher ()

Ik bel dagelijks met Thailand via 0900 nummer(Telekampioen) = 2 eurocent / min.
Naast het starttarief van KPN (6 eurocent) rekent men nu extra ca. 12 eurocent /min. Het goedkoop bellen naar Thailand is dus nu verleden tijd. Als ik bij voorbeeld 10 minuten belde, waren de totale kosten zo`n 26 eurocent. Nu kost 10 minuten bellen mij ongeveer euro 1,50 !!! Leve KPN ........

Geplaatst door: ngvanbrummenroelofs ()

mijn vraag is wat ga ik meer betalen per maand

Opmerking van de redactie op 06-06-2013
Dat is afhankelijk van wat u van KPN afneemt. U kunt alle wijzigingen inzien door de link " tarief- en zenderwijzigingen" in het artikel te volgen.
Geplaatst door: Joost ()

Kan bij prijsverhoging het abonnement opgezegd worden?

Opmerking van de redactie op 08-05-2013
Ja, n.a.v. deze veranderingen kunt u uw abonnement kosteloos wijzigen of beeindigen.
Geplaatst door: Joost ()

Kan bij prijsverhoging het abonnement opgezegd worden?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.