Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN start pilot Méér TV: apps op je tv

door Jeanet Woldring

KPN start op 29 juni met een pilot genaamd Méér TV. Hierbij krijgen een paar duizend klanten met Interactieve TV toegang tot een nieuwe en gratis dienst. Het betreft een app store voor op de tv, die rechtstreeks vanuit het menu kan worden opgeroepen. Na afloop van de pilot zal KPN de dienst beschikbaar maken voor alle klanten, zo staat op het forum.

Direct toegang tot populaire apps op tv

Méér TV biedt meerdere apps, waaronder YouTube, nu.nl en Buienradar. Klanten moeten wel een juiste combinatie van soft- en hardware hebben, schrijft een webcare specialist op het KPN forum. Welke dat is, wordt niet vermeld. Het betreft een besloten pilot, waarbij de deelnemers door KPN zijn geselecteerd op basis van enkele criteria zoals geschikte hardware en software.

Later ook voor Telfort en XS4ALL

De gratis dienst zal later ook beschikbaar komen voor klanten met Interactieve TV van Telfort en XS4ALL.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.