Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN primeur met Interactieve TV op Windows 8 laptops

door Jeanet Woldring

KPN introduceert Interactieve televisie op Windows 8 laptops. Hiermee kunnen KPN klanten met een abonnement op Interactieve TV ook live televisie kijken op laptops, tablets en computers die draaien op Windows 8. Je krijgt deze dienst onder andere bij KPN Alles-in-een Standaard.

App

Om live online televisie te kunnen kijken is een app nodig. Deze app is ontwikkeld door KPN in samenwerking met Microsoft en is gratis te downloaden in de Windows Store en werkt ook op Windows RT. 

Voor iOS en Android waren er al apps beschikbaar voor interactief televisie kijken. 

Met de app kunnen gebruikers live televisie kijken en ook eerder uitgezonden programma's terugzien. Daarnaast biedt iTV Online de mogelijkheid om films te huren, de programmagids te bekijken en het opnemen van shows in te plannen.

KPN is de eerste provider in Nederland die een dergelijke dienst voor KPN klanten met een Windows 8 tablet, laptop of computer aanbiedt. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.