Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN Play: is het wat?

door Jeanet Woldring

Anders en persoonlijk tv-kijken. Dat wil KPN bereiken met de nieuwe dienst Play die je naar verwachting vanaf dit najaar overal in Nederland kunt gebruiken. Met weinig meer dan een smartphone, tablet en Google Chromecast. Het maakt daarbij niet uit bij welke internetprovider je zit. Is het wat? Lees het in de review op Digitelevisie.nl.


Met de dienst hoopt KPN voornamelijk jongeren aan te spreken die steeds meer naar videocontent op hun smartphone kijken, wanneer ze maar willen. De diensten van Play worden gebundeld in één app voor zowel iOS als Android. Gecombineerd met Chromecast kan alle content ook op een televisie worden bekeken.

Bètaprogramma

KPN Play is deze zomer officieel begonnen met een uitgebreid bètaprogramma, waarvoor je je aan kon melden. Nick Klein is een van de 500 testers en geeft in deze review op Digitelevisie zijn mening over Play waarmee je op een persoonlijke manier content kunt bekijken via één app. Met daarin films van bijvoorbeeld HBO, series en de meest bekeken tv-zenders.

Maandprijs nog niet bekend

De maandprijs is nog onbekend, maar HBO Go kost al 15 euro per maand. Goedkoper dan dat zal KPN Play dus niet worden.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.