Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN neemt internetprovider Solcon over

door Jeanet Woldring

KPN-Solcon.jpgKPN heeft internetprovider Solcon overgenomen. Met de overname wil KPN zijn positie in breedbanddienstverlening versterken. Solcon zal onder eigen naam diensten blijven aanbieden aan zowel consumenten als bedrijven.

Sinds 1996

Het in Dronten gevestigde Solcon werd in 1996 opgericht en bedient ongeveer 45.000 particuliere klanten met internet, vaste en mobiele telefonie en TV-diensten. Daarnaast is het bedrijf ook actief in de zakelijke markt met hosting, internet en datacenter services. Het bedrijf heeft ongeveer 75 medewerkers en zal onder haar eigen merknaam zelfstandig in de markt blijven opereren. 

Internetfilters

De provider onderscheidt zich onder meer met internetfilters om kinderen te beschermen tegen ongewenste websites. De overnamesom is niet bekendgemaakt.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.