Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN komt als eerste met 'Begin Gemist'

door Jeanet Woldring

KPN breidt de functies van Interactieve TV uit met ‘Begin Gemist’. Gebruikers kunnen dan met één druk op de knop een uitzending opnieuw starten als ze later zijn binnengevallen’. Deze nieuwe extra dienst is gratis voor programma’s op de zenders Nederland 1, 2 en 3. Voor de commerciële zenders RTL 4, 5, 7 en 8, SBS, Veronica en Net5 is de dienst betaald.

In samenwerking met tv-zenders wordt bepaald welke programma’s opnieuw kunnen beginnen en als er betaald moet worden hoeveel dit is. De programma’s zijn te herkennen aan het Begin Gemist-icoon in de elektronische programmagids (EPG) van Interactieve TV.

Beschikbaarheid Begin Gemist

KPN is de eerste TV-provider in Nederland die deze extra Interactieve TV-dienst aanbiedt. Begin Gemist wordt vanaf 28 oktober in fases beschikbaar voor klanten met Interactieve TV. Dit gaat totaal vijf maanden duren. In deze periode zijn alle klanten automatisch overgezet naar nieuwe software of hebben ze een aanbod gehad om hun tv-ontvanger(s) om te ruilen, nodig om Begin Gemist te kunnen gebruiken.

TV-kijken zoals het je uitkomt

Sinds de introductie van Interactieve TV in 2006 heeft KPN steeds nieuwe extra’s toegevoegd, zoals Live TV-pauzeren, Opnemen Pakket, Programma Gemist en Interactieve TV Online (voor tv-kijken op tablet, laptop, pc en smartphone).

Sinds 1 oktober kunnen klanten met Interactieve TV van KPN ook naar Film1 kijken. Daarnaast is het sinds kort ook mogelijk om herhaalde opnames van je favoriete serie in te plannen; elke keer opnieuw de opname instellen is daarmee niet meer nodig. Met al deze extra diensten kunnen klanten tv-kijken zoals het hen uitkomt.

Meer info en bestel  Alles-in-1 met Interactieve TV van KPN

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.