Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN installatiegarantie op Alles-in-1

door Jeanet Woldring

Vanaf 1 juli biedt KPN gratis installatiegarantie op al hun Doe-Het-Zelf pakketten. De installatiegarantie is de opvolger van de monteur acties. Hiermee wil KPN klanten voortaan altijd de zekerheid van een geslaagde installatie bieden. Telfort geeft eveneens garantie op de installatie van internet en interactieve tv.

Waarom voortaan een installatiegarantie?
Volgens KPN willen mensen er zeker van zijn dat de installatie goed gaat. Of dit met monteur is of zonder is voor hen niet van belang, blijkt uit onderzoek. Uit datzelfde onderzoek blijkt dat klanten ook nadelen zien van een installatie door een monteur. Thuis moeten blijven en de wachttijd worden vooral als vervelend genoemd. 

Met de installatiegarantie wil KPN de zekerheid van een goede installatie bereiken zonder de nadelen van een monteursafspraak. Om deze zekerheid altijd te kunnen bieden wordt de installatiegarantie op alle Doe-Het-Zelf pakketten geboden.

Direct monteur nog steeds mogelijk
Als de installatie met de hulp van de gratis helpdesk nog niet lukt, dan stuurt KPN alsnog gratis een monteur. Het blijft mogelijk om direct voor installatie door een monteur te kiezen. Dit kost € 62,50 en kunt u bij het bestellen aangeven. U weet dan direct de datum waarop de monteur langskomt.

Telfort ook installatie garantie
KPN-dochter Telfort geeft eveneens garantie op de installatie. Wie kiest voor een Telfort pakket met Interactieve TV ontvangt een gratis Doe-Het-Zelf pakket met duidelijke instructies. Wanneer de klant er niet uit komt met telefonische hulp, komt een ervaren monteur het pakket installeren. Direct installeren door een monteur kost bij Telfort 70 euro. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.