Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN heeft akkoord bereikt met FOX Sports

door Jeanet Woldring

KPN heeft overeenstemming bereikt om FOX Sports Eredivisie (voorheen Eredivisie Live) te gaan uitzenden via KPN iTV en KPN Digitenne. Voor bestaande  klanten met Eredivisie Live gaat het abonnement automatisch verder onder de naam FOX Sports Eredivisie. De prijs blijft onveranderd; namelijk 17,50 voor KPN iTV en 12,50 per maand voor KPN Digitenne. Dat geldt voor nieuwe én bestaande klanten.

Daarnaast komen op KPN iTV ook de nieuwe FOX Sports voetbal TV zenders beschikbaar bij KPN; 1) FOX Sports International met buitenlandse en bekervoetbal competities en 2) FOX Sports wat een combinatieabonnement is van FOX Sports Eredivisie en FOX Sports international. Beide laatstgenoemde diensten kunnen besteld worden vanaf 2 september. Naast de verschillende abonnementen blijft het ook mogelijk om wedstrijden per view te bekijken.
 
KPN en Eredivisie Media & Marketing (EMM) hebben ook overeenstemming bereikt over de doorgifte van het nieuwe open net kanaal FOX. Deze nieuwe zender is bij KPN iTV te vinden op kanaal 14. Voor KPN Digitenne is nog niet bekend wat het kanaalnummer wordt.

KPN WeekendDeal: een jaar lang gratis FOX Sports Eredivisie bij Alles-in-één Standaard (tot 5-8-2013)

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.