Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN geeft jaar lang gratis Interactieve TV bij glasvezel

door Jeanet Woldring

KPN biedt bij nieuwe Alles-in-1-abonnementen die via glasvezel worden afgenomen een jaar lang gratis Interactieve TV. Dit betekent een voordeel van bijna tweehonderd euro. De actie geldt bij alle Alles-in-1-glasvezelabonnementen, dus ook het goedkoopste instappakket.

Actie bij alle Alles-in-1-glasvezelabonnementen

 Naast het instappakket biedt KPN via glasvezel ook het standaard- en premium-abonnement. De prijzen variëren tussen de 58 en 88 euro per maand. Met deze actie wordt de prijs met 16,50 euro per maand gereduceerd.

KPN biedt bij de Alles-in-1-pakketten een up- en downloadsnelheid van 50, 100 of 500 Mbps. Tevens wordt voordelig bellen met een vaste lijn naar vaste en mobiele nummers tegen een tarief van negen cent per minuut geleverd. Het starttarief is 10 cent per gesprek.

Interactieve TV uitbreidbaar

Interactieve TV wordt geleverd met het standaard zenderpakket dat bestaat uit ruim 60 tv-zenders, 11 HD-zenders en 90 radiozenders. Het zenderaanbod is uit te breiden met onder meer het HD-pakket, het Pluspakket en de betaalzenders HBO, Film1, Sport1 en FOX Sports. Interactieve TV wordt standaard met twee HD-ontvangers geleverd.  Het is mogelijk Interactieve TV uit te breiden tot zes tv's.

Vergelijk Alles-in-1 glasvezelpakketten op Totaalwijzer

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.