Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN geeft extra tv-keuze bij Compleet pakket

door Anniek Kruijer

Klanten van KPN die een mobiel abonnement combineren met Interactieve TV krijgen extra mogelijkheden bij het kiezen van een gratis tv-abonnement. Deze zogeheten Compleet-klanten kregen eerder het Pluspakket gratis, maar er kan nu gekozen worden uit drie gratis pakketten: het Kidspakket, het HBO Pakket of het Pluspakket. Er kan iedere maand gewisseld worden tussen de pakketten.

Voordeel met KPN Compleet
Klanten krijgen met het Compleet pakket meer voordelen wanneer ze meerdere diensten combineren. Volgens de provider zijn er inmiddels 500 duizend Compleet-klanten. Combineer je bij KPN een internet + belproduct voor thuis met een mobiel abonnement dan ontvang je gratis dubbele MB’s, belminuten en sms’jes. Ook kunnen klanten gratis onderling bellen met gezinsleden op hetzelfde adres en onderling MB’s delen. Wanneer er meerdere mobiele abonnementen van KPN op hetzelfde adres zijn geeft de aanbieder vijf euro korting per abonnement per maand.

Kidspakket, HBO en Pluspakket
Het Pluspakket bestaat uit veertig extra tv-zenders, twintig wisselende films en meer dan 400 uur aan series. Kijk ook naar Programma Gemist met tot 10 dagen terug een selectie van recent uitgezonden programma’s van NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 6, 7, 8, SBS6, Net5 en Veronica. Met HBO - dat via tv, tablet, smartphone en PC te zien is – kijk je naar drie lineaire zenders met series in HD-kwaliteit. Met HBO On Demand en HBO GO kijk je waar en wanneer je wilt. Het Kidspakket omvat zes zenders, maandelijkse kinderfilms en ruim 500 kinderseries en muziekclips zonder reclameonderbrekingen.

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.