Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Compensatie KPN-klanten na storing interactieve tv

door Jeanet Woldring

KPN komt klanten tegemoet na de grote landelijke storing op Interactieve TV van vrijdag en zaterdag. Door de storing konden de klanten van KPN, XS4ALL en Telfort geen gebruik maken van de dienst. Ter compensatie krijgen alle klanten van interactieve televisie een week gratis toegang tot Programma Gemist. Tevens krijgt men in december drie gratis films.

Programma gemist

KPN geeft via haar website aan dat de klanten de programma’s van vrijdag 20 en zaterdag 21 november een week lang gratis kunnen terugzien via de dienst Programma Gemist. Daarnaast krijgen de klanten in december drie films cadeau. Informatie hierover volgt voor 1 december. Ook de KPN-dochterondernemingen Telfort en XS4ALL hebben aangekondigd hun klanten tegemoet te komen door de programma’s van vrijdag en zaterdag een week lang beschikbaar te stellen via de dienst Programma Gemist.

Storing

De storing bij KPN begon vrijdag rond 11 uur en zorgde in eerste instantie voor problemen met het vaste telefonieverkeer en Internet in een groot deel van Nederland. Ook de televisiedienst Interactieve televisie werkte in veel gevallen niet meer. Aan het begin van vrijdagavond kon KPN het telefoonverkeer en het internet weer herstellen.

In de loop van de zaterdagochtend was 95% van de interactieve televisie-ontvangers weer aangesloten en in de loop van de zaterdagmiddag konden alle klanten van KPN en de dochters Telfort en XS4ALL weer gebruik maken van Interactieve televisie.  

Via een speciale pagina geeft KPN meer informatie over de compensatie en over de verrichten handelingen indien men nog altijd geen televisiesignaal heeft.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.