Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Kassa: Welke tv-aanbieder biedt het beste pakket?

door Jeanet Woldring

Volg je graag een voetbalwedstrijd op de tv of zet je liever een spannende serie aan? Dan kun je bij aanbieders voor digitale televisie kiezen uit verschillende zenderpakketten. Kassa zet voor je op een rijtje bij welke aanbieder je het meeste waar voor je geld krijgt.

Vergelijking

Het consumentenprogramma heeft aan de hand van een vergelijking op Digitelevisie.nl, Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. uitgezocht bij welke provider je het beste uit bent.

Op onze vergelijkingssites kun je niet alleen de tv-pakketten, maar ook de alles-in-1 pakketten vergelijken. Ben Woldring zit in Kassa om de vragen toe te lichten. 

Programma gemist?

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.