Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Internetten.nl, Digitelevisie.nl en Totaalwijzer.nl vernieuwd

door Jeanet Woldring

Onze vergelijkingssites Internetten.nl, Digitelevisie.nl en Totaalwijzer.nl zijn vernieuwd. De meest in het oog springende verandering is ongetwijfeld het design, een ontwerp van Concept7. Maar ook onderhuids hebben de sites een ware metamorfose ondergaan.

Onafhankelijk. objectief, transparant en meest compleet
Onze missie is uiteraard onveranderd gebleven. Nog steeds zijn het dé onafhankelijke sites waar je alle aanbiedingen kunt vergelijken en bestellen op het gebied van internet, telefonie en digitale televisie. "Belangrijkste doel is om het voor onze bezoekers nóg makkelijker te maken om het internet-, telefonie- en televisie-abonnement of alles-in-1 pakket te kiezen dat voldoet aan hun wensen", zegt directeur Ben Woldring, die in 1998 op 13 jarige leeftijd van start ging met Bellen.com. Dat was het begin van het vergelijkingsimperium: in 2000 werd Internetten.nl toegevoegd.
 
Beste aanbiedingen voor internet, telefonie en tv
Op onze vergelijkers staat nog steeds de juiste informatie met actuele aanbiedingen per huisadres en de TOP 5 beste abonnementen. Wat is er veranderd? Vergelijken gaat makkelijker dankzij verbeterde functionaliteiten. Zo kun je je keuze naar wens verfijnen en ook op prijs/snelheid of beoordelingen van aanbieders vergelijken. Daarnaast zijn de sites geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals tablets. 
 
Vernieuwing gaat door
De vernieuwing stopt niet vandaag. We blijven de komende weken voortdurend werken aan verbeteringen en willen daarbij zoveel mogelijk rekening houden met uw en jouw mening. Daarom horen we graag wat je vindt van de nieuwe websites. 

Geef je mening
Geef je mening over onze nieuwe website Internetten.nl - Totaalwijzer.nl -  Digitelevisie.nl
Reageren kan ook onder dit bericht. 

Vragen? 
Wij helpen je graag. Je kunt ze stellen via het contactformulier en krijgt zo snel mogelijk antwoord. Ook telefonisch zijn we makkelijk bereikbaar, zonder wachttijden en vervelende keuzemenu's! Een deskundige klantenservice helpt je graag met al je vragen omtrent het vergelijken of overstappen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.