Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

HD tv-kijken met Ziggo op smartphone en tablet

door Jeanet Woldring 1 reactie

Vanaf deze zomer krijgen Ziggo-klanten een primeur. Er kan namelijk in HD-kwaliteit gekeken worden naar veertig zenders op tv, laptop, tablet of smartphone.  Ziggo is hiermee de eerste provider die HD-kwaliteit via een app mogelijk maakt.

Veertig HD-zenders

Sinds de fusie van Ziggo en UPC hebben klanten toegang tot de Horizon Go-app voor smartphone en tablet. De applicatie is gratis en beschikbaar voor zowel iOS als Android. 

Afhankelijk van het abonnement zijn er tot ruim honderd zenders te bekijken via Horizon GO, waarvan er dus vanaf komende zomer veertig zenders beschikbaar zijn in HD-kwaliteit. Ziggo heeft nog niet laten weten om welke zenders het exact gaat. 

Naast Ziggo bieden ook KPN en Tele2 een online tv-app voor tablet en smartphone.

Populaire gratis iPad-app

Volgens de hitlijst van iCulture is de Horizon Go-app de populairste applicatie binnen de categorie ‘gratis iPad-apps’. Andere apps die hieronder vallen zijn Netflix, Youtube en Google.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: JJ ()

Ik heb een slechte ervaring met tv kijken op tablet met Horizon Go.
Het duurt lang voordat je verbinding krijgt,of je krijgt tijdens een film bekijken het bericht dat de video niet afgespeeld kan worden en kan je de film dus niet meer afkijken.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.