Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

HBO nu ook bij UPC

door Jeanet Woldring

UPC biedt vanaf dinsdag 11 december Home Box Office (HBO) aan. Het pakket met drie kanalen kost 15 euro per maand. Tijdens de actieperiode tot 1 februari worden de eerste twee maanden gratis gegeven.

HBO zendt films en eigen geproduceerde series uit, waarbij afleveringen zeer kort na de première in de VS te zien zijn, reclamevrij en met Nederlandse ondertiteling. Afhankelijk van de rest van het abonnement is het te bekijken in HD of SD. 

HBO On Demand is inbegrepen bij de abonnementen met een settopbox, maar met CI+ is het nog niet mogelijk.

HBO Go, de online streaming dienst, wordt naar verwachting in de eerste helft van 2013 aangeboden.
Met deze dienst kan men via tablet en smartphone naar HBO-series en films kijken.

UPC was de laatste van de grote aanbieders die HBO nog niet aanbood. Al langere tijd is HBO bij Ziggo, KPN, CanalDigitaal, Telfort en XS4ALL beschikbaar. TotaalTV noemt het opvallend dat HBO nog niet bij Caiway te zien is: "Deze aanbieder stond langere tijd in Nederland bekend als aanbieder waar de meeste nieuwe tv-kanalen als eerste te zien waren. De onderhandelingen tussen Caiway en HBO zijn nog wel aan de gang."

Zie ook: UPC Alles-in-1 (nu 6 maanden gratis Film1)

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.