Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

HBO GO beschikbaar voor Tele2-klanten

door Jeanet Woldring

Klanten van Tele2 met een HBO-abonnement kunnen vanaf nu ook gratis gebruik maken van de mobiele streamingdienst HBO GO. Deze uitbreiding is voor de provider een nieuwe stap om het aanbod op het gebied van internet, vaste telefonie en televisie nog beter te laten aansluiten op de behoefte van  consumenten.

Wat is HBO GO?

Met HBO GO kijk je niet alleen thuis, maar ook onderweg in de auto of in het park naar je favoriete series, films en documentaires. Er kan op maximaal drie mobiele apparaten tegelijkertijd gekeken worden.

Kijk op je smartphone, tablet, laptop of Smart TV

Via je smartphone, tablet, laptop of Smart TV kun je als Tele2-klant kijken naar de mobiele streamingdienst. HBO biedt de nieuwste series en de grootste films; met Nederlandse ondertiteling en zonder reclameonderbrekingen.

Drie HBO kanalen

Tele2 levert drie HBO kanalen; HBO, HBO 2 en HBO 3. Alle kanalen zijn beschikbaar in HD-kwaliteit. Om toegang te krijgen tot de app dient de gebruiker zich eenmalig te registreren via de app of website. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Voor gebruik op je pc of laptop ga je naar HBO GO website. Bij een Smart TV is het afhankelijk of de HBO GO app beschikbaar is op de tv.

Tele2 pakketten vergelijken?

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.