Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

GoedTV verdwijnt bij UPC

door Jeanet Woldring

Vanaf 28 maart verdwijnt GoedTV bij UPC. Volgens de kabelaar stopt de zender in heel Nederland met uitzenden. Omdat dit de keuze is vanuit de zender zelf, hebben klanten geen opzegrecht. Nu zit GoedTV in het UPC Digitale TV Standaard-pakket.

Rode knop

UPC-abonnees worden vanaf 28 februari middels de rode knop op GoedTV geïnformeerd over het verdwijnen van de zender. Horizon TV-Abonnees worden via een brief of e-mail op de hoogte gesteld.

Wat is GoedTV?

GoedTV richt zich op sociaal-maatschappelijke thema's zoals oorlog, armoede, levensbedreigende ziektes en de natuur. De zender, opgericht door Ferry Ouwendijk en Hans Uittenbogaard, begon in 2006  onder de naam Goede doelen TV met proefuitzendingen op lokaal niveau. Een jaar later veranderde de naam in GoedTV en werd er nationaal uitgezonden. Het hoofdgebouw van GoedTV ligt in Naaldwijk. 

Op de website wordt nog geen melding gemaakt dat ze de pijp aan Maarten geven. GoedTV wordt ook doorgegeven door Ziggo, Delta en Caiway.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.