Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

FOX vanaf 19 augustus in Nederland

door Jeanet Woldring 1 reactie

Vanaf 19 augustus krijgt Nederland er een nieuwe zender bij.  Fox International Channels Benelux begint dan met tv-zender FOX op het open net. De nieuwe zender is naast SD ook direct in HD beschikbaar en zal met name series, films en sportprogramma’s gaan uitzenden. De volledige programmering zal bekend worden gemaakt in augustus.

'FOX op 11'

FOX gaat de slogan ‘FOX op 11’ gebruiken. Het streeft daarbij dat de zender bij tv-aanbieders op positie 11 in de zenderlijst wordt geplaatst.

Fox International Channels Benelux heeft in ieder geval met Ziggo overeenstemming voor digitale doorgifte op voorkeuzepositie 11 weten te bereiken. Ziggo gaat FOX vanaf 19 augustus in SD en HD-kwaliteit aanbieden.

Het gaat bij de onderhandelingen tussen FOX en tv-aanbieders niet alleen over de doorgifte van het nieuwe open net-kanaal of de nieuwe betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Vrijwel altijd gaat het over de doorgifte van alle kanalen van FOX International Channels Benelux. Hieronder vallen ook 24Kitchen, National Geographic Channel, Nat Geo Wild en FOXlife.

Sport, series en films

De programmering zal met name bestaan uit series, films en sportprogramma’s. De volledige programmering is  nog niet bekend maar wel weten we dat alle programma’s gericht zullen zijn op de doelgroep van Fox: mannen en vrouwen boven de 12 jaar.

Eredivisie Live nu Fox Sports Eredivisie

Naast de introductie van de nieuwe zender heeft Fox per 1 augustus de uitzendrechten van Eredivisie Live overgenomen. Vanaf deze datum heet het Fox Sports Eredivisie.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: zwaan ()

Moi net fox leuke series maar veel te laat via ziggo ...wil opnemen of pauzeren kan helaas niet
Wanneer gaat dit gebeuren

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.