Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Film1 nu ook via Interactieve TV van KPN, XS4ALL en Telfort

door Jeanet Woldring

Per 1 oktober is Film1 nu ook beschikbaar via Interactieve TV van KPN en haar dochterbedrijven XS4ALL en Telfort. Het Film1 pakket kost 15 euro per maand en is per maand opzegbaar. Het bestaat uit vijf Film1 zenders plus Film1 On Demand. Ter introductie zijn de eerste twee maanden gratis.

Wat is Film1?

KPN was de enige grote tv-aanbieder waar Film1 nog niet in het zenderaanbod was opgenomen. 
Het wordt de komende twee maanden gratis aan alle gebruikers van Interactieve TV bij KPN, XS4All en Telfort aangeboden. Daartoe behoort ook Film1 On Demand. Hiermee kan men op elk gewenst tijdstip gratis naar de beste films en series kijken. 

Film1 schuift Film1 On Demand steeds meer naar voren als concurrent van Netflix, de online videodienst die op 11 september van start ging. Hun aanbod is weliswaar minder groot, maar is wel veel actueler dan dat van Netflix.

Film1 biedt de nieuwste films, direct in je huiskamer met 5 Film1 kanalen, waarop dagelijks de nieuwste films en series worden uitgezonden. Ook kun je een grote selectie films kijken wanneer het jou uitkomt met Film1 on Demand. Daarmee kun je met een druk op de knop een film starten.

Speciaal actieaanbod: 2 maanden gratis

Om de introductie te ondersteunen geldt tot eind 2013 een speciaal actieaanbod waarbij je Film1 twee maanden gratis mag uitproberen bij Interactieve TV.

Interactieve TV is televisie kijken via je internetverbinding. Je hebt dus een internetverbinding nodig van KPN, XS4ALL of Telfort.

Bekijk de pakketten met Interactieve TV van KPN, XS4ALL en Telfort 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.