Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Fiber start campagne vaste prijs garantie

door Jeanet Woldring

Fiber vaste prijs garantieGlasvezelprovider Fiber is gestart met de campagne ‘vaste prijs garantie’. Wie kiest voor een All-in-One abonnement kan kosteloos overstappen en is er zeker van dat het tarief niet aangepast wordt tijdens de looptijd van het contract. De aanbieder speelt hiermee in op de stijgende abonnementsprijzen van kabelaar Ziggo, die op 1 maart haar tarieven verhoogde. Fiber Alles-in-1 is er vanaf 45 euro per maand en de installatie door monteur is gratis. De actie loopt nog tot 17 maart.

All-in-One glasvezel

Nieuwe klanten betalen bij de overstap naar een 2-jarig glasvezelabonnement geen aansluitkosten (normaal € 49,95) en ook de installatie door een monteur (normaal € 129,-) is geheel gratis. Liever een 1-jarig pakket? Dan betaal je ook geen aansluitkosten. Indien je het pakket wilt laten installeren door een monteur wordt er een bedrag van € 49 euro in rekening gebracht.

Nog geen glasvezel?

Voor klanten in gebieden waar nog geen glasvezel is of waar Fiber nog niet op glasvezel kan leveren, biedt de provider diensten gebaseerd op ADSL of VDSL. Deze pakketten worden Fiber RDY genoemd. In tegenstelling tot internet via glasvezel is de uploadsnelheid hier niet gelijk aan de downloadsnelheid. De beschikbaarheid van de abonnementen is afhankelijk van de downloadsnelheid die op het opgegeven adres gehaald kan worden.

Kies je voor een 2-jarig pakket van Fiber RDY dan betaal je geen aansluitkosten (t.w.v. € 25,-) en monteurskosten (t.w.v. € 89,95). Voor het 1-jarige pakket geldt geen korting voor de monteur, maar de aansluitkosten zijn wel gratis.

Gedurende deze campagne zijn er geen andere kortingen met uitzondering van de TV-pakketten. Momenteel zijn er speciale acties op HBO, Sport1 en Fox Eredivisie International pakketten.

Fiber pakketten vergelijken en bestellen? Doe de postcodecheck

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.