Fiber en Stipte nemen geen nieuwe klanten meer aan

door Marit Veldkamp

M7 Group, het moederbedrijf van Online.nl, is begonnen met de uitfasering van de providers Fiber en Stipte. Je kunt als nieuwe klant geen pakket meer afsluiten en je wordt doorgestuurd naar de website van Online.nl

fiber-en-online.PNG

Overname

Een jaar geleden nam M7 Group de providers Fiber en Stipte over. Toen werd bekend dat ze zouden worden samengevoegd met Online.nl. De pakketten van de providers zijn nog wel te vinden op hun eigen site, maar wanneer je wilt kijken of het pakket beschikbaar is op jouw adres, dan word je doorgestuurd naar Online.nl. Qua prijs ben je voor een DSL Alles-in-1 pakket bij Online.nl goedkoper uit dan bij Stipte en Fiber. Het pakket staat op Internetten.nl en Totaalwijzer.nl op plek 3 in de TOP 5 goedkoopste Alles-in-1 pakketten.

Het is nog niet bekend wat er gebeurt met bestaande klanten. Wij houden je op de hoogte!*

*Update 6-11-18: We hebben de pakketten van Stipte en Fiber van onze websites gehaald, hierdoor verschijnen ze niet meer in de vergelijker. Bestaande Stipte of Fiber-klanten die worden omgezet naar Online.nl ontvangen nagenoeg hetzelfde aanbod. Klanten gaan niet meer betalen, maar ontvangen in veel gevallen meer TV (Complete TV van Online.nl).

**Update 12-11-18: informatie voor bestaande Fiber/Stipte klanten
Klanten van Stipte en Fiber behouden eigen apparatuur/hardware. Het uitgangspunt is dat alles hetzelfde blijft en er ook geen veranderingen zijn qua instellingen. Bestaande klanten worden over de wijzigingen en de omzetting geïnformeerd per mail of post. Bij oplevering wordt er een laatste mail verzonden. Het aanbod blijft nagenoeg hetzelfde. Klanten gaan geen nieuw contracttermijn aan, maar zoals wettelijk is vastgelegd kan de klant altijd opzeggen bij contractverslechtering. Mocht je als klant het dus niet eens zijn met het aanbod dat je krijgt van Online.nl dan kun je er voor kiezen om het contract te ontbinden. De facturen zullen binnen afzienbare tijd vanuit Online.nl verstuurd worden. En mailadressen op het domein van stipte.nl blijven ongewijzigd.

Marit Veldkamp

Accountmanager
Erwin Boogert
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!

Reageren

 • *
   
 • *
  Je e-mailadres wordt niet getoond op de website, en je ontvangt geen ongevraagde e-mail
   
 •  
  optional