Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Edutel, Lijbrandt, XMS, KickXL en Concepts gaan Telfort heten

door Jeanet Woldring

De glasvezel-merken Edutel, Lijbrandt, XMS, KickXL en Concepts worden in 2013 gefaseerd gerebrand naar Telfort. Dat heeft Telecompaper van verschillende bronnen gehoord. KPN, eigenaar van deze merken, heeft het desgevraagd bevestigd. De medewerkers zouden op de hoogte zijn gebracht.

Halverwege oktober kreeg KPN van de NMa toestemming om Concepts ICT, XMS, Edutel en KickXL van de Reggeborgh groep over te nemen, terwijl het al in een eerder stadium Lijbrandt had ingelijfd. 

Naast deze merken is KPN ook nog onder eigen naam en met de merken Telfort en XS4ALL actief op de Nederlandse glasvezel-netwerken.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.