Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Delta voor het eerst buiten Zeeland triple play aanbieden

door Jeanet Woldring

delta.gifDelta gaat voor het eerst buiten Zeeland telecomdiensten aanbieden. In de Brabantse gemeenten Sint Michielsgestel en Meierijstad is een glasvezelcampagne begonnen, waarin ook Delta diensten aanbiedt. Als minimaal 50 procent van de bewoners zich inschrijft, wordt het netwerk aangelegd. Dat wordt gedaan door het bedrijf Glasvezel Buitenaf.

Delta test in aantal nieuwe projecten van Glasvezel buitenaf 

Het aanbod bestaat uit een abonnement bij een dienstaanbieder en een vastrechtvergoeding. Deze vastrechtvergoeding kent twee varianten, eenmalig 1815 euro of maandelijks 15 euro. Volgens onderzoeksbureau Telecompaper zal het aanbod licht afwijken van het reguliere aanbod in Zeeland. Het gaat voor nu om een pilot. 

In Meierijstad en Sint-Michielsgestel worden de diensten over het glasvezelnetwerk (internet, televisie en/of telefonie) geleverd door Caiway, Solcon, WeServe en C-Bizz. Daar wordt Delta dus aan toegevoegd.

Over Glasvezel buitenaf

De ambitie van Glasvezel buitenaf is om iedereen in het buitengebied toegang te bieden tot snel internet. Inmiddels is Glasvezel buitenaf actief in verschillende provincies en heeft het 20 succesvolle glasvezelcampagnes afgerond. Hierdoor hebben 70.000 huishoudens en bedrijven in Overijssel, Gelderland, Utrecht en Brabant de beschikking over toegang tot snel internet via het glasvezelnetwerk. Glasvezel buitenaf is op dit moment de enige partij die op deze schaal glasvezel aanlegt in het buitengebied.

Benieuwd of glasvezel bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Doe de postcodecheck en vergelijk (glasvezel)abonnementen in onze vergelijker.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.