Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

CanalDigitaal: goedkoopste Internet en Bellen pakket

door Margot Meendering 5 reacties

CanalDigitaal biedt momenteel het goedkoopste Internet en Bellen-pakket van Nederland. In de TOP 5 op Internetten.nl én Bellen.com staat CanalDigitaal op de eerste en derde plek. Tele2 staat er tussenin met een vergelijkbaar abonnement.

Voor 25 euro per maand ontvangt men Standaard Internet & Bellen van CanalDigitaal, met een downloadsnelheid van 20 Mbps en een uploadsnelheid van 1Mbps. Bellen kost 9 cent per minuut zowel naar vast als mobiel en onderling bellen is gratis. Sluit je nu een abonnement af, dan ontvang je zes maanden gratis. Je krijgt hiermee een korting van 150 euro. Het contract heeft een looptijd van anderhalf jaar. 

Bij dit abonnement is een draadloos WIFI-modem gratis inbegrepen. Tevens gratis nummerbehoud, voicemail via e-mail en nummerherkenning. Ook is een geheim nummer mogelijk. Internet is gratis voorzien van een spamfilter, antivirus en 1GB webspace.

Voor zowel internet als bellen wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN. De eenmalige kosten voor het Standaard Internet & Bellen-pakket zijn 19,95 euro.

 TOP 5


Wie liever sneller internet met een snelheid tot 50 Mbps kan kiezen voor Snel Internet & Bellen voor 5 euro per maand extra. Ook hiervoor geldt de actie van 6 maanden geen abonnementskosten, een korting die oploopt tot 180 euro.

Zie ook: Belwijzer Internet + Bellen

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reacties (5)

Geplaatst door: hoekstra ()

wat een waardeloze services elke keer maar weer bellen ze klappen je er gewoon af

Geplaatst door: Ineke ()

Abbo internet en bellen genomen bij Canal Digitaal. Ik heb er nu al spijt van. OP de 14e februari aangesloten, internet werkt wel, op de telefoon kan ik wel gebeld worden maar zelf niet bellen. Wel kiestoon maar na draaien een rare snelle toontjes. Na 4(!) keer met de klantendienst gebeld te hebben en alle actie uitgevoerd te hebben die ze me te doen gaven, resetten, modem bij israpunt aansluiten, modem een uur laten staan, weer resetten, vervolgens opmerkingen dat alles in orde is maar ik een 'instabiele' lijn heb maar dat dat binnen en uur opgelost zou worden, heb ik nu 19 feb nog geen telefoon, zucht. Heb nu een mail gestuurd, ben benieuwd of ik daar ooit antwoord op krijg...

Geplaatst door: Gerrit ()

Die downloadsnelheid van 20 mbps klinkt wel leuk........ maar als je verder dan een paar honderd meter van een wijkcentrale af woont dan haal je never en nooit die snelheid van 20 mbps. Dan mag je blij zijn met 4 mbps.

.

Geplaatst door: Gerry ()

Dat de goedkoopste niet altijd de beste is bewijst CD wel. 19 november is mijn abo ingegaan, 22 nov. krijg ik het installatiepakket, 29 november eerste verbinding internet, 17 december mailserver voor de eerste keer bereikbaar, 18 december eindelijk ook telefonisch bereikbaar. En de beloofde 20 Mb is slechts maximaal 3,5. Veel spijt dat ik me om heb laten praten door de klantenservice van CD en weggegaan ben bij Online.

Geplaatst door: robert ()

Het bedrag van €219,95 voor het 1e jaar dat nu op internetten.nl staat klopt toch niet?In de actievoorwaarden staat dat je aan het begin van het contract twee maanden vooruit betaalt + 19,95 = €69,95. Vanaf de 9e maand betaal je 25 euro. Dat is in totaal €169,95.

Opmerking van de redactie op 21-12-2012
Klopt, maar: wij rekenen alles om naar het eerste jaar. De geboden korting is bij een contract van 18 maanden; om die reden delen we dat bedrag door anderhalf.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.