Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

CanalDigitaal koopt klanten Glashelder

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

CanalDigitaal gaat het klantenbestand van de failliete glasvezelaanbieder Glashelder kopen. Het bedrijf dat digitale tv aanbiedt via satelliet, wil zich steeds meer profileren als aanbieder van glasvezeldiensten, meldt TotaalTV.

CanalDigitaal biedt al meer dan 25 jaar tv-diensten via de satelliet aan. Eind 2012 maakte CanalDigitaal-eigenaar M7 Group S.A bekend dat men de komst naar Nederlandse glasvezelnetwerken bestudeerde. TotaalTV schrijft dat CanalDigitaal sinds enkele maanden via enkele kleinere glasvezelnetwerken al internet en telefoondiensten aanbiedt. Daarbij maakt men in eerste instantie van satelliet voor het leveren van tv-diensten gebruik. In enkele nieuwe gevallen gaat CanalDigitaal nu ook tv-diensten direct via glasvezel aanbieden.

CanalDigitaal heeft aan Telecompaper bevestigd dat het klantenbestand van de failliete glasvezelaanbieder Glashelder door hen bij de curator is gekocht. Op de internetsite van Glashelder staat dat de diensten van dit bedrijf in meerdere plaatsen door CanalDigitaal wordt voortgezet. Dat wil overigens niet zeggen dat CanalDigitaal alle klanten van Glashelder heeft overgenomen. Op veel glasvezelnetwerken waarop Glashelder actief was, zijn nu ook andere serviceproviders beschikbaar.  

Prijssnelheidstest
In februari is CanalDigitaal de provider bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Dat geldt voor het Snel Internet & Bellen pakket. Ben je al klant van CanalDigitaal en wil je Snel Internet & Bellen bestellen, klik dan hier. Wil je een totaalpakket van CanalDigitaal, vergelijk dan op Totaalwijzer.nl. 

Lees meer: Prijssnelheidstest februari 2014 

Bron: TotaalTV

Geactualiseerd: maandag 3 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.