Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Caiway verhoogt tarieven en snelheden per 1 februari

door Anniek Kruijer 1 reactie

Klanten van Caiway moeten vanaf 1 februari meer betalen voor Basic TV, internet en Alles-in-1 pakketten via de kabel. Ook worden snelheden van pakketten verhoogd. Glasvezel producten blijven ongewijzigd. Wat worden de nieuwe prijzen en snelheden?

Prijsverhoging

Volgens de kabelaar zijn de kosten van de zenderaanbieders gestegen. Hierdoor is Caiway genoodzaakt om het tarief te wijzigen voor Basic TV. Het tarief stijgt van 19,20 euro naar 19,75 euro per maand. Het pakket biedt een breed aanbod van ruim 70 zenders, waarvan 29 in HD-kwaliteit.

Naast kabeltelevisie verhoogt Caiway ook de prijs van kabelinternet. De abonnementsprijzen worden -afhankelijk van het gekozen abonnement- met 0,80 tot 1,30 euro per maand verhoogd.

Door de prijsstijging van kabelinternet en het digitale basispakket stijgen de prijzen van internet, tv en bellen producten met 1 euro. Het Alles-in-1 Easy abonnement wordt 48 euro, het Relax product 59 euro en het Lounge abonnement stijgt naar 71 euro per maand.

Snelheidsverhoging

De snelheid van het internetpakket Standaard wijzigt van 8/1 Mbps naar 15/2 Mbps en het Super abonnement van 25/3 Mbps naar 30/3 Mbps. Dit geldt ook voor het Easy Alles-in-1 pakket, deze verandert van15/1,5 Mbps naar 20/2 Mbps en het Alles-in-1 Relax van 35/3,5 Mbps naar 40/4 Mbps. Bekijk hier het overzicht van de nieuwe tarieven.

Caiway producten vergelijken?

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Reacties (1)

Geplaatst door: erik ()

Ik heb G100. Ik krijg automatisch een nieuw pakket (G150) met hogere snelheid waar ik niets aan heb en ik moet een hogere prijs betalen.

Vervolgens krijgt het "stat pakket" de zelfde specificaties als mijn oude G100 pakket en wordt het verkocht voor de oude prijs van het G100 pakket.

Puur machtsmisbruik.

Overheid doe hier iets aan. ik wil zelf kunnen kiezen wie mijn tv en glas levert en ik wil ook kunnen kiezen voor geen telefoon in het pakket.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.