Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ben Woldring lanceert slimme Poliswijzer.nl

Leestijd: 2 minuten

Internetondernemer Ben Woldring duikt met de introductie van Poliswijzer.nl in de markt van zorgverzekeringen. Met ruim zestien jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied stort de Bencom Group zich nu ook op de onoverzichtelijke zorgmarkt met een wirwar aan polissen. Dit vanuit zijn missie: consumenten duidelijkheid en eenvoud brengen in complexe markten.

Vergelijk zorgverzekeringen voor 2023

Groot prijsverschil tussen polissen

Met Poliswijzer.nl laat Ben Woldring op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien dat het mogelijk is om te besparen op de premie zonder dat de verzekerde hoeft te vrezen voor verminderde zorgkwaliteit. “Per 1 januari gaan de meeste premies flink omhoog. Op Poliswijzer.nl laten we zien dat het verschil tussen de goedkoopste en duurste polis met volledig vrije zorgkeuze alleen al ruim 300 euro op jaarbasis bedraagt, nog zonder een verhoogd eigen risico”, aldus Woldring. Dit grote verschil is opmerkelijk, aangezien de minimale dekking van iedere basisverzekering identiek is. Wanneer je ook nog kijkt naar een verhoogd eigen risico en de budgetpolissen waarmee de vrije zorgkeuze kan worden beperkt, zijn de prijsverschillen nog groter.

Alle zorgverzekeraars

Poliswijzer.nl is met ruim vijftig verzekeraars momenteel een van de meest volledige vergelijkers van zorgpremies in Nederland. Daarbij zijn een aantal grote publieke collectiviteitskortingen meegenomen. Overeenkomstig de gedachte achter de sites Bellen.com, Gaslicht.com en LookingforBooking.com wordt de onafhankelijkheid bewaakt doordat verzekeraars niet betalen om in de vergelijking opgenomen te worden en er geen verzekeraar (mede)eigenaar is van Poliswijzer.nl.

poliswijzer-logo-1.png

Volledige resultatenlijst met slimme filters

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) gaf in haar nieuwsbericht van 18 november j.l. aan dat ze het zou toejuichen als vergelijkingssites na invoer van gegevens niet eerst een top 3 laten zien, maar direct een volledige resultatenlijst aan de consument tonen. Bij de ontwikkeling van Poliswijzer.nl is rekening gehouden met deze wens van de AFM in het belang van de consument, door na invoer van leeftijd en postcode, direct een volledige resultatenlijst te tonen. Hiermee is in één oogopslag duidelijk welke polissen het voordeligst zijn. Tegelijkertijd hoef je op Poliswijzer.nl geen lange vragenlijsten in te vullen of eindeloos heen en weer te klikken om tot een keuze te komen dankzij snelle en slimme filtermogelijkheden. De consument zit daarmee zelf aan de knoppen.

Geactualiseerd: donderdag 28 september 2017
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Totaalwijzer.nl vergelijken we gratis alle alles-in-1 pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.