Onafhankelijk Alles-in-1 aanbiedingen van alle aanbieders vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

100.000ste klant voor KPN Compleet

door Jeanet Woldring

KPN heeft 100.000 klanten die zich hebben aangemeld voor KPN Compleet. De aanbieder wil met KPN Compleet klanten binden door hen blijvend te belonen als zij hun KPN Alles-in-1 Thuis pakket met Interactieve TV, Internet en Bellen met één of meerdere mobiele abonnementen van KPN of Hi combineren.

Alles-in-1 Thuis en mobiel combineren
KPN introduceerde in januari KPN Compleet voor klanten die al voor 1 januari 2013 een Alles-in-één-Pakket en mobiel van KPN afnamen. In april maakt de provider bekend dat het pakket ook kan worden afgenomen door Hi-klanten. 

Voordelen
Voor KPN Compleet betalen klanten die Alles-in-1 Thuis en een of meerdere mobiele abonnementen van KPN en/of Hi hebben niets extra’s.

 Ze ontvangen het gratis Pluspakket met 45 extra tv-zenders bij Interactieve TV, gratis onbeperkt onderling bellen met KPN- en Hi-nummers binnen het gezin en iedere maand dubbel zoveel MB’s, belminuten en sms’jes.

Klanten kunnen zich hiervoor aanmelden en de voordelen lopen zo lang de vier diensten op één huisadres geregistreerd staan. Iedereen binnen het gezin houdt gewoon de contracten die horen bij zijn of haar abonnement. Voor ieder abonnement blijft er ook een aparte factuur en een eigen toegang tot MijnKPN en MijnHi.


Meer info: KPN Alles-in-1 Thuis -  KPN Alles-in-1  Mobiel - Hi Mobiel

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.