Caiway Gewoon Snel

Caiway
Internetten met de snelheid van het licht, voordelig bellen en de hoogstmogelijke kwaliteit televisie, waarbij je kunt kiezen voor interactieve tv. Dat kan met de Glas pakketten van Caiway.
Bekijk dit pakket
Specificaties
TV-zenders
Radio-zenders
Berekening
Klantervaringen
Type pakket
Internet Televisie Bellen
Prijs per maand (excl. korting)
€ 72,50
Actie
Eerste 6 maanden € 39 en gratis monteur!
Eenmalige kosten
€ 104,95 € 0,00
Totaal 1e jaar
€ 974,95 € 669,00
Contractduur
12 maanden
Opzegtermijn
30 dagen
Downloadsnelheid
600 Mb
Uploadsnelheid
600 Mb
Type verbinding
Glasvezel
Aantal e-mailboxen
5
Max. grootte mailbox
100 MB
IPv6 ondersteuning
Ongeschikt, IPv4 adres is een niet-vast publiek-adres
Aliassen per e-mailbox
1
Max. ruimte eigen website
1000 MB
Aantal vaste IP adressen
Dynamisch toegekend
Maandelijkse downloadlimiet
Fair Use Policy
Netwerk
Caiway Glas
Webmail
yes
Virusscan op mail
yes
Spamfilter op mail
yes
Nieuwsgroepen
yes
Gratis klantenservice nummer
no
Subdomein mogelijk
no
Aangesloten bij Geschillencommissie
yes
Vast KPN-abonnement vereist bij aanvraag
no
Monteur
€ 85,00 eenmalig
Installatieservice
Interactieve TV
- optioneel -
€ 2,50 per maand
Je ontvangt van Caiway een interactieve tv-ontvanger. Deze sluit je aan op het glasmodem door middel van een netwerkkabel (UTP-kabel).
Internetbeveiliging
- optioneel -
€ 2,50 per maand
Geschikt voor 1 apparaat
2 maanden € 2,50 korting
Internetbeveiliging
- optioneel -
€ 5,00 per maand
Geschikt voor 3 apparaten
2 maanden € 5,00 korting
Internetbeveiliging
- optioneel -
€ 7,50 per maand
Geschikt voor 6 apparaten
2 maanden € 7,50 korting
Aantal televisiezenders
73
Aantal televisiezenders in HD
38
Aantal radiozenders
110
Interactieve TV
no
Max. aantal TV-ontvangers
2
Kosten extra TV-ontvanger
€ 5,00
TV-ontvanger informatie
Prijzen per maand en € 19,90 eenmalig
Live pauzeren
no
Opnemen
no
Begin gemist
no
TV app
yes
On Demand kijken
no
Programma gemist
no
Bellen naar vast
€ 0,110 starttarief + € 0,110 per minuut
Bellen naar mobiel
€ 0,110 starttarief + € 0,110 per minuut
Onderling bellen (zelfde netwerk)
n.v.t.
Onbeperkt bellen avond en weekend
- optioneel -
€ 7,50 per maand
Gratis bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland in de avond en in het weekend.
Onbeperkt bellen binnen EU
- optioneel -
€ 21,30 per maand
Gratis bellen naar vast en mobiel in NL en EU
Onbeperkt bellen Nederland
- optioneel -
€ 10,95 per maand
Gratis bellen naar vast en mobiel in Nederland

Overzicht van radiozenders in dit pakket

Binnenlands 100% NL Arrow Classic Rock BNR Nieuwsradio city FM Classic FM Concertzender Efteling radio FunX Klara L1 Radio NDR2 NPO 3FM NPO radio 1 NPO Radio 2 NPO Radio 4 NPO Radio 5 NPO Soul & Jazz Omroep Brabant Omroep Fryslân Radio Omroep Zeeland Q-music Radio 10 Gold Radio 538 Radio Continu Radio Decibel Radio Drenthe Radio Flevoland Radio Gelderland Radio M Utrecht Radio Noord Radio Noord-Holland Radio Omroep Brabant Radio Oost Radio Rijnmond Radio Veronica Radio West RAI Radio Uno RNE Radio 1 Sky Radio Slam FM SRAY All Day Party SRAY Alternative Rock SRAY Arabic SRAY Blues SRAY Chill out SRAY Classic R&B & Soul SRAY Classic Rock SRAY Classical SRAY Cocktail Lounge SRAY Comedy SRAY Country SRAY Dance Classics SRAY Dancefloor Fillers SRAY Drive SRAY Easy Listening SRAY Espana SRAY Filmmuziek SRAY France SRAY Hard Rock SRAY Hip Hop SRAY Hits SRAY Italia SRAY Jazz SRAY Jazz Classics SRAY Kiddo FM SRAY Kleuterliedjes SRAY Lounge SRAY Love Songs SRAY Motown SRAY Musical SRAY Nederpop SRAY Nederpop Gold SRAY NL Luisterlied SRAY Nostalgie SRAY Oldies SRAY Opera SRAY Operette SRAY Piratenhits SRAY Reggae SRAY Relipop SRAY Rock Anthems SRAY Rock N Roll SRAY Salsa SRAY Schlager SRAY Skihut SRAY Specials SRAY The Spa SRAY Today's Pop SRAY Trance SRAY Turk Studio Brussel Sublime FM Tweede kamerlijn WDR 1 WDR 2 WDR 4
Buitenlands BBC Radio 1 BBC Radio 2 BBC Radio 3 BBC Radio 4 BBC World Service Europe Deutsche Welle FIP MNM NDR Kultur Radio France Internationale VRT Radio 1 VRT Radio 2 WDR 3 Radio WDR 5

Actie

Eerste 6 maanden € 39 en gratis monteur!

Overzicht totaalkosten

Specificatie totale kosten Per maand Eenmalig Totaal jaar 1
Gewoon Snel € 72,50 € 870,00
6 maanden € 33,50 korting − € 33,50 − € 201,00
Aansluitkosten € 19,95 € 19,95
eenmalig € 19,95 korting − € 19,95 − € 19,95
Installatieservice € 85,00 € 85,00
eenmalig € 85,00 korting − € 85,00 − € 85,00
Glas modem gratis
Totale kosten € 55,75 € 0,00 € 669,00
Er zijn op dit moment nog geen klantervaringen geplaatst over dit pakket.
Wel zijn er reviews over de provider zelf.
 1. Kikkert Langer dan 1 jaar klant op 9-9-2018 om 08:50
  Beoordeling
  Al meer dan anderhalf jaar geniet ik van alles in 1 glasvezel van Caiway. Zowel thuis als aan de zaak hebben wij een glasvezel verbinding van 300mbits en deze snelheid halen we altijd.

  Tv kijken doen we gewoon via de kabel, dus geen interactieve tv ontvanger. Aan de zaak hebben we wel een interactieve ontvanger. Zowel via de kabel als via de ontvanger hebben we altijd haar scherp beeld en nagenoeg nooit een storing of blokje in het beeld.
  Wel is het belangrijk om goede (het liefst Hirschmann) kabels (en eventuele splitters) te gebruiken, Signaal via de kabel is nou eenmaal gevoelig voor storingen van buitenaf.

  Zowel thuis als aan de zaak gebruiken wij niet de standaard router welke Caiway als extra optie aanbiedt. Simpelweg omdat, als je even google't naar type en ervaringen van die router je direct ziet dat deze niet geschikt is voor de hoge snelheid die Caiway aanbiedt. Dus bespaar jezelf de moeite en die 50 euro en investeer in een goede router. (Dit is sowieso erg belangrijk. Routers van 0 tot 100 euro zijn doorgaans niet voldoende om goede snelheid en dekking te garanderen. Even investeren, maar dan ook nooit gezeik met geen wifi of slechte wifi).

  Ter info: Thuis in gebruik de TP link Archer C9, Zakelijk een Amplifi HD (met 3 acces points, gezien de grote oppervlakte).

  Over de klantenservice kan ik maar 1 ding zeggen, Gewoon prima. Ik heb er 1 keer naar moeten bellen bij het installeren van mijn glasvezel modem thuis. Hij wilde niet activeren en er bleef een lampje knipperen, die na een aantal minuten niet meer zou mogen knipperen.

  Afijn even bellen, na een paar minuten een aardige mevrouw aan de telefoon, probleem uitgelegd en verteld welke stappen ik zelf al had ondernomen. Zij erkende dat het modem niet wilde activeren, op afstand heeft zij een soort ''push-bericht'' richting het modem gestuurd en voila een kwartier later surfde ik met 300mbits over het internet. Goed opgelost dus.

  In die anderhalf jaar dat ik nu bij Caiway zit heb ik 1 maal een storing van een paar uur gehad. Dit zat in het internet. Gelukkig was dit een storing die niet alleen bij mij thuis was maar over een heel gebied. Alles bij elkaar duurde het 2.5 uur en daarna werkte alles weer perfect.
  Ik ga dat niet als negatief punt aankaarten. Iedere provider kampt wel eens met een storing, Natuurlijk dat is vervelend maar je weet dat het kan gebeuren en dat er echt wel van alles aan gedaan wordt om z.s.m. iedereen weer online te krijgen.

  Wij hebben eenmalig een prijsverhoging van €2.50 gehad. Dit werd netjes 3 maanden van te voren via de post en de e-mail aan mij doorgegeven. Rekeningen incasseren gaat altijd prima en geen vreemde bedragen. Facturen zijn netjes digitaal in te kijken via het ''mijn caiway'' platform waar je tevens heel eenvoudig aanpassingen in je abbonnement kan doen.

  Kortom, Caiway krijgt van mij een dikke pluim.
  • Hoge internet snelheid, welke ook écht gehaald wordt (mits goede router).
  • Snelle en nette klantenservice.
  • Ruime keus in pakketten voor TV.
  • Duidelijke online omgeving waarin je eenvoudig dingen kan aanpassen.
  • Doe eens leuke aanbiedingen voor bestaande klanten en niet alleen voor het werven van nieuwe klanten.
  • Dit geldt overigens voor álle providers in NL.
 2. Dat weten ze bij Caiway wel! Minder dan 1 jaar klant op 30-8-2018 om 17:34
  Beoordeling
  Zeer slecht bedrijf waarbij ze het woord service niet snappen. Om je klant te krijgen beloven ze vele mogelijkheden die nadat het contract in is gegaan onjuist zijn. Ofwel ze leveren niet de diensten die ze je hebben toegezegd. Dit is overigens voor Caiway geen reden om het contract te ontbinden. Beloftes dat je binnen een bepaalde tijd wordt teruggebeld komen ze ook niet na en bel je te vaak dan krijg je te horen dat de afdeling je niet wilt spreken en verbreken ze onbeschoft de verbinding.
  Ook met de nieuwe AVG privacywet nemen ze het niet zo nauw. Nadat ik mij had geïdentificeerd als persoon A en aangaf dat ik een product had gekregen van een vriend van me, gaven ze mij plotseling al zijn adres gegevens, klantnummer en hebben zij zelfs zijn pincode van de tvtuner gereset zonder dat de eigenaar hiervan toestemming had gegeven en hiervan op de hoogte was. Voor hetzelfde geldt doet een wild vreemde dit en kan dmv al deze gegevens producten bestellen en opzeggen. Ongehoord maar voor Caiway schijnbaar heel normaal aan hun reactie te merken. Ben er helemaal klaar mee, slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Nooit klant worden hier, tenzij je wilt worden opgelicht.
  • Bestaat niet bij dit bedrijf.
  • Alles
Meer ervaringen lezen? Bekijk de reviews over de provider Caiway