Caiway Alles-in-1 Glas G400

Internetten met de snelheid van het licht, voordelig bellen en de hoogstmogelijke kwaliteit televisie, waarbij je kunt kiezen voor interactieve tv. Dat kan met de Alles-in-1 Glas pakketten van Caiway.

Wat klanten vinden van Caiway Alles-in-1 Glas G400

Reviews
Sorteer op: Datum Beoordeling

H.Mulder

Minder dan 1 jaar klant

Tot nu toe voortreffelijk. Alles klopt. Ook de rekening is volgens afspraak.

Pluspunten
Verbeterpunten

Algemene beoordeling:

rating
8

Henk

Minder dan 1 jaar klant

Ondanks dat ik in het buitengebied woon heb ik altijd een snelle internet verbinding. Tot nu toe geen problemen gehad met televisie kijken. Een functionaliteit die ik vaak gebruik is het bestellen van live voetbalwedstrijden.

Pluspunten
  • Snelle glasvezel verbinding
Verbeterpunten
  • Duurdere dan ander aanbieders

Algemene beoordeling:

rating
8

Rick

Langer dan 1 jaar klant

Ik kreeg ineens na jaren blokkerig beeld op mijn tv. Caiway is meedere keren geweest. Na het testen van het signaal bleek dat het te zwak was bij binnenkomst. Er zijn buiten twee keer aanpassingen gedaan. Iedere keer was het een tijd goed en daarna weer blokkerig beeld. Hoe dat ineen was gekomen wist niemand. Na het zoveelste bezoek omdta ik bepaalde kanalen helemaal niet meer ontving werd mij gezegd dat ik maar zelf een signaalversterker moest aanschaffen. Heb ik gedaan en nu geen klachten meer. Is dit wel de oplossing?

Pluspunten
Verbeterpunten

Algemene beoordeling:

rating
3

Miranda

Langer dan 1 jaar klant

Kan geen FOX ontvangen. Zou smartcard nodig hebben, zit je gelijk vast aan FOX sport terwijl we dat niet gevraagd hebben!!!! Bellen in de wacht en dan toch zeggen dat we er om gevraagd hebben! Dus niet, blijkt uit de verzonden mail en telefoontjes!!!!
Maar moet eerst betalen en dan krijg je het pas terug.
Vaak storing!
Ga eens kijken om over te stappen!

Pluspunten
Verbeterpunten
  • Beter alles regelen!

Algemene beoordeling:

rating
3

A.Box

Zolang wij HD kunnen ontvangen in Aalsmeer op 1431MC.Hebben wij dagelijks storing op het HD kanaal.En dikwijls prorgramma niet beschikbaar.Onze instalateur kan er niets mee het ligt bij Caiwy.Wanneer gaan ze daar in Naaldwijk dit oplossen

Kees

Caiway opgezegd,als je storing meld dan hebben ze een week nodig om antwoord te geven de helpdesk verteld je direct dat het aan je eigen binnenkabel ligt,kan niet met mij vele andere met storing en als je het telnr belt duurt het45min voor je eens antwoord krijgt. ook hun houding ten opzichte van jou als klant komt bij mij over als,JE MOET JE MOND HOUDEN WIJ WETEN ALLES wat de storing betrof deze zat buiten en niet in de binnenkabel zoals de helpdeskt beweerde,dit is volgen smij een standard zinnetje van Caiway.Heb nu KPN bevalt prima.

Jack

Caiway neem dat nou nooit. Ze jagen je op kosten. Ze hebben geen service. E-mails beantwoorden ze niet. Wanneer je belt en je staat 3 kwartier in de wacht heb je geluk. Tv kabel kan je niet splitsen dan krijg je een te zwak signaal. Wanneer er buiten schade aan een kabel is toegebracht kan 2 weken wachten voordat ze het komen maken. Al met al een drama die caiway kabelfoon

Lars

wij hebben sinds eind september caiway en ik heb nu al spijt. Ze zijn relatief duur en we hebben regelmatig storingen. Daarnaast zijn we verkeerd ingelicht. Van te voren (voor we een contract hebben af gesloten)hebben wij tot 2x toe gevraagd wat we nodig hadden om minimaal 2 tv`s aan te sluiten. Beide keren is ons verzekerd dat wij niets extra`s nodig hadden. Inmiddels is de 2de tv aangesloten en jullie raden het al: geen beeld. Wij bellen, we worden terug gebeld. Na niets te horen, maar zelf gebeld. Na 40 minuten in de wacht, krijgen we te horen, nee dan bent u niet juist voorgelicht. Dat gold alleen voor de analoge zenders, welke allemaal niet meer beschikbaar zijn sinds 1-10 [let op we hebben eind september hierover gesproken]. Niet mee eens, dus schrijf maar een brief wordt er gezegd. Hier gaan we werk van maken. Dus we zijn nog niet klaar...Voor wie het nog niet heeft: neem geen caiway!!!

Sjaak

Ik heb sinds een paar weken digitale televisie van Caiway over de glasvezel. Ik moet zeggen, het werkt geweldig !!!

Prachtig beeld met veel HD zenders gewoon in het basispakket.
Dat doet geen enkele andere aanbieder ze na!!

Het internet (50 mb) loopt ook als een tierelier.

De prijs gaat na het eerste jaar wel omhoog van zo`n 3 in 1 pakket en dat vind ik jammer. Dan ga ik zelf naar een lagere snelheid toe. Want die prijs vind ik te duur.

SuJake

CAIW graaft zijn eigen graf. Ze bieden de verplichte kastjes voor digitale TV tegen prijzen aan die niet marktconform zijn, je betaalt bij hen veel en veel meer. Je verwacht van zulke instanties dat ze iets goedkoops aanbieden maar knijpen je daarmee ook nog eens uit.
Het goede nieuws is. Zodra de kabelmarkt opengaat, maar dat gaat helaas op het netwerk van CAIW nog even duren, dan krijg je aanbieders die hogere snelheden van internet bieden, gratis apparatuur zoals HD recorders in bruikleen geven, interactieve services hebben en veel lagere prijzen. Dan is er voor klanten geen enkele reden meer om bij CAIW te blijven.
De internet prijzen gekoppeld aan de snelheden zijn ook niet meer van deze tijd.Net als de applicaties zoals webmail welke nog uit het jaar kruik komt.

Rudy

Ik heb zo`n ding gekocht, een DVB-T van €19,95 en wat blijkt het werkt niet eens. Ik woon drie hoog en heb al een digi ontvanger, maar een DVB-C. Deze werkt goed, het blijkt dat Caiway de signalen nog niet heeft verzonden voor een DVB-T ontvangers. Echt balen, nou moet ik zo`n duren ding aanschaffen. Echt afzetters. Wanneer komen de signalen op de vrije markt? Ik verhuisd meteen.

DBV-T opname

Hallo, ik heb sinds kort het DVB-T scart kastje gekocht om mijn harddisk recorder te kunnen blijven gebruiken. Nu blijkt dat er in het DVB-T signaal van bijvoorbeeld RTL4 een "blokkering" wordt meegezonden. Daardoor weigert de HD recorder nu van deze zenders op te nemen! Hierdoor heb ik dus nu een extra kastje aangeschaft en is alsnog de HD recorder waardeloos geworden. Zijn er al meer mensen die hier last van hebben?

Geerie

Ik heb Sinds vorige week een HD kastje gekocht..Ik hoop niet dat ze over vier jaar weer veranderen van ontvanger....wees er wel alert op want strx kunje zenders niet ontvangen omdatje het goeie kastje niet heb ..Ik kon met de gewone decoder bij vb geen discory kijken of animal planet...Dus let goed op welk decoderkastje je koop hij moet hd kunnen ontvangen........Ik hoop trouwens wel dat ze kim holland er ook opgooien voor de mannen en vrouwen die er van houden groeten....

martin

Waarschijnlijk dat belanghebbenden(provincie)er baat bij hebben dat heea zich niet doorontwikkeld,zit nu nog vast aan een analoog signaal en weiger me te laten pressen door caiway.

Muldr

Hallo,
Mijn ervaringen met caiway zijn op zich wel goed. De storingen vanuit het begin zijn nu redelijk opgelost. Ik heb hun totaal pakket omdat je in Gouda dus niet kan kiezen. caiway is hier de enige met een totaal pakket. (hoezo eerlijke concurrentie) Door deze monopoliepositie die ze hebben zie je ook geen vooruitgang in mogelijkheden. Of vooruitgang in snelheid. Zou graag zien dat ze de monopoliepositie kwijt zouden raken. Zodat ik kan kiezen bij welke aanbieder ik zelf wil.

Corrie

hay.ik ben ook klant bij Caiw GRRR.ik ben vooral boos dat CaiW ons Dwingen iets te nemen wat we `misschien`helemaal niet willen.neem nou al die dure kastjes die we moeten aanschaffen. ik heb een uitkering!ik kan dat niet betalen!en wat dacht je van al die oudere mensen!. ik ben nu samen met Pro-analoog bezig om de strijd aan te gaan Tegen Caiw. ik wil zelf een keuze kunnen maken en niet gedwongen worden. Nee ik ben zeker NIET tegen digitaal.maar zonder onze toestemming zomaar kunnen doen gaat mij te ver.ik heb Kassa,Radar.CDA,Groenlinks,Sp.allemaal een mail gestuurt.willen jullie je klacht doen over Caiw. doe dat bij Pro-analoog zij verzamelen al onze klachten. bij ons in schiedam heeft Pro-analoog een groot stuk in de Echo krant gezet.
Oja. ik stap binnen kort over naar KPN.
groetjes Corrie uit schiedam

Ener

Nu lees ik op de site van CAIWAI een aanbieding om te mooi te zijn " DVB-T ontvanger voor €19,90 " dus digitale kabel TV kijken met een DVB-T tuner. Maar helaas in de webshop geen DVB-T tuners te vinden.
Eigenlijk vindt ik dat ze deze gratis moeten aanbieden aan hun klanten, het abonnement kost ook al (te) veel voor de geboden kwaliteit. Maar eens gaan kijken bij andere aanbieders van digi. TV

Maarten

CAIW loopt lichtjaren achter op de andere providers. Geen uitzending gemist, on demand diensten en geen gratis hardware met bijv. opneem mogelijkheden. Dit monopolie gedrag gaat hun nog eens de kop kosten. Helaas is een andere provider met digitale TV nog niet beschikbaar en ben ik helaas tot hen aangewezen. Zodra het kan stap ik direct over, en ik denk velen met mij.

Mark V

Na jaren trouwe klant van Caiway geweest te zijn, hebben wij ook ons abonnement opgezegd. Het feit dat ik flinke kosten moet gaan maken om hun wijziging te betalen ging ons echt te ver. We zijn overgestapt naat ITV van KPN en dat is ook gewoon goed en nog belangrijker: je kan door de aanbieding kostenneutraal overstappen. Wij hebben nu weer een harddiskrecorder en alles is weer zoals vroeger. Laat de Caiway lekker barsten! Ze proberen het door onze strot te duwen, maar dat gaat ze niet lukken!

GMan

Ik ben het geheel met JoJo eens. Een zelfde soort situatie, waarbij ik de decoder bij CaiWay kocht 2 weken voordat ze deze "gratis" zijn gaan uitdelen. Geen enkele waarschuwing, echt klantgericht denken dus. En met het inperken van het analoge deel hebben ze gelijk Guide+ (dit werd met Eurosport meegezonden)om zeep geholpen, ze zijn niet van plan daar wat aan te doen.
Slikken of stikken dus!
Ik kan niet wachten totdat het kabelnetwerk wordt vrijgegeven!

Jojo

Ik wil zo snel mogelijk van Caiway af. Wat een slechte klantenservice. Men maakt gewoon misbruik van hun bijna monopolie positie in het Westland en omstreken.

Toen ik in Maassluis kwam wonen heb ik zo snel mogelijk gewoon een kabel aansluiting aangevraagd, niet wetende dat nieuwe abonnees gratis een digitale decoder konden krijgen. Ik kwam daar na een paar weken achter en heb Caiway toen gebeld of ik die decoder alsnog kon krijgen. Ik had zelfs nog niet eens mijn TV aangesloten. Maar nee hoor ik mocht hem kopen. Dus echt niet he. Nu zit ik dus nog maar met 10 netten aangezien Caiway het analoge zenderaanbod in twee jaar geheel afbouwt. Hard op zoek naar een andere leverancier. Maar dat is dus lastig. Is alleen via internetproviders of KPN (digitenne) mogelijk. Maar alleen de kabel heeft BBC, en die zender mis ik dus al een jaar.

Het zou goed zijn als de consument ook tussen verschillende kabelleveranciers zou kunnen kiezen. Daardoor zal de service allicht toenemen.

Ondertussen ga ik dan maar voor een provider zonder de BBC. Caiway gun ik mijn clientele gewoonweg niet.

Actie

Vaste lage prijs!

Specificatie Eenheid Duur Kosten 12 maanden
Aansluitkosten € 19,95 € 19,95
Alles-in-1 Glas G400 € 62,50 12 € 750,00
caiway glas modem € 0,00 € 0,00
Caiway WiFi-router € 49,95 € 49,95
€ 819,90

Over Caiway

Alles-in-1 Glas G400 van Caiway bestel je op eenvoudige wijze bij Totaalwijzer.nl. De specificaties van de beschikbare producten worden bij de pakketten vermeld. Kijk voor je Alles-in-1 Glas G400 van Caiway bestelt naar de beschikbaarheid van Caiway op je adres met behulp van onze postcodecheck.

CAIW bestaat sinds 1981 en levert onder de naam Caiway digitale radio, tv, internet en telefonie. Caiway levert de diensten in een aantal gemeenten waaronder onder meer Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik en Gouda. Caiway was in 1995 de eerste in Europa met internet via de kabel en in 2005 de eerste in Nederland die op grote schaal digitale televisie introduceerde.

Algemene gegevens

Algemeen

Prijs per maand (excl. korting) € 62,50
Actie Vaste lage prijs!
Eenmalige kosten € 69,90
Totaal 1e jaar € 819,90

Internet

Rating prijs/snelheid
prijs/snelheid
Downloadsnelheid400 Mb
Uploadsnelheid400 Mb
Type verbindingGlasvezel
Aantal e-mailboxen5
IPv6 geschiktheid naast IPv4 verbindingOngeschikt, IPv4 adres is een niet-vast publiek-adres
Aliassen per e-mailbox1
Max. ruimte eigen website1000 MB
Aantal vaste IP adressenDynamisch toegekend
NetwerkCaiway Glas
OpmerkingCaiway's meest complete pakket voor de consument van nu. Films downloaden, online muziek luisteren, razendsnel grote bestanden up- en downloaden, grote bestanden per e-mail versturen. En natuurlijk interactief televisiekijken en voordelig bellen. Met het Alles-in-1 Glas G400 pakket van Caiway beschik je over de snelste verbinding die op dit moment mogelijk is.
Webmail
Virusscan op mail
Spamfilter op mail
Nieuwsgroepen
Gratis tel. helpdesk (geen 0900)
Subdomein mogelijk
Aangesloten bij Geschillencommissie
Vast KPN-abonnement vereist bij aanvraag
Caiway WiFi-router € 49,95 eenmalig
Gratis bij Caiway Alles-in-1 Glas Compleet!
Installatieservice (optioneel) € 29,90 eenmalig

Televisie

Naam groep Basic zendergroep
Aantal televisie zenders 78
Aantal televisie zenders in HD 32
Aantal radio zenders 73
Interactieve tv
Maximaal aantal smartcards 3
Kosten extra smartcard € 1,98
Kosten extra smartcard (2) € 1,98

Overzicht van televisie zenders in dit pakket

Nederlandstalige zenders

Canvas

Canvas HD

Comedy Central

Comedy Central HD

Consumenten24

Eén

eenHD

Family7

FOX

Fox HD

Goed TV

Journaal 24

Net 5

Net5 HD

NPO 1

NPO 1 HD

NPO 2

NPO 2 HD

NPO 3

NPO 3 HD

NPO Best

NPO Humor TV

NPO Politiek

Pebble TV

RTL 4

RTL 4 HD

RTL 5

RTL 5 HD

RTL7

RTL7 HD

RTL8

RTL8 HD

SBS 6

SBS 9

SBS6 HD

TLC

TLC HD

Veronica

Veronica HD

Veronica/Disney XD
Regionale Omroepen

AT5

L1 TV

Omroep Brabant TV

Omrop Fryslân

RTV Noord

RTV Utrecht

TV Drenthe

TV Flevoland

TV Gelderland

TV Noord-Holland

TV Oost

TV Rijnmond

TV West
Duitstalige zenders

ARD

ARD HD

ZDF

ZDF HD
Engelstalige zenders

13th street

13th Street HD

BBC One

BBC One HD

BBC Two

BBC Two HD

BBC World

Cartoon Network

CNN International

Euronews

Foxlife

Foxlife HD

MGM Movie Channel
Franstalige zenders

kaze TV

TV5MONDE
Anderstalig / meertalig

Arte

ArteHD

RTM Maroc

TRT

TV Polonia
Nieuws

Al Jazeera International

Weer en Verkeer
Sport

Eurosport

Eurosport 2

Eurosport HD
Documentaires

Animal Planet

Animal Planet HD

Discovery Channel

Discovery HD

Investigation Discovery

myZen TV

Nat Geo Wild

Nat Geo Wild HD

National Geographic Channel

NGC-HD

Nostalgie Net
Muziek

100% NL TV

192tv

BravaHD

Mezzo

MTV HD

MTV NL

TV 538

VH-1 Classic

Xite
Lifestyle

24 Kitchen

24Kitchen HD

Cultura
Kinderzenders

Disney XD

Ketnet

Ketnet HD

Nickelodeon

Nickelodeon HD
Caiway Videoland Unlimited
Videoland Unlimited (optioneel) € 10,00 per maand

Aantal televisie zenders 1

Videoland Unlimited
Caiway extra zenders
Hindi pakket (optioneel) € 15,95 per maand

Aantal televisie zenders 5

Set Asia

Star News

Star Life OK

Star Plus

STAR TV
OUTTV (optioneel) € 10,65 per maand

Aantal televisie zenders 2

Out TV

XMO TV
More TV (optioneel) € 3,50 per maand

Aantal televisie zenders 18

France 2

France 3

RTBF

NHK World

Rai Uno

TVE Internaçional

Bloomberg

CCTV 9

CNBC Europe

Fox News

3SAT

NDR

Pro Sieben

Sat 1

Phoenix CNE

2M Maroc

France24

kaze TV
Turks pakket (optioneel) € 7,80 per maand

Aantal televisie zenders 7

ATV

CNN Turk

TGRT EU

KanalD

Kral TV

NTV

STV
Plus TV (optioneel) € 11,00 per maand

Eerste twee maanden gratis!
2 maanden € 11,00 korting
Aantal televisie zenders 43
Aantal televisie zenders in HD 2
Aantal radio zenders 55

NPO 101

Baby TV

Comedy Central Family

RTL Crime

RTL Lounge

RTL Telekids

BBC entertainment

Boomerang

CBS Reality

FashionTV

Food Network

Horse & Country TV

Syfy

Extreme Sports

Motors TV

Discovery Science

Discovery World

History tm

NPO Doc

Travel Channel

Stingray Lite TV

Slam!TV

TV Oranje

Out TV

Nick Jr.

JimJam

FashionTV HD

History tm HD

RTL Television

WDR

BBC Four

BBC Three

Cartoon Network

CBBC

MGM Movie Channel

Antena 3

Mediaset Italia

Eurosport 2

Animal Planet

Animal Planet HD

BravaNL

DJAZZ

Mezzo

VH-1 Classic

Meiden van Holland
SRAY Indie Classics
SRAY Arabic
SRAY Blues
SRAY Chill Lounge
SRAY Jazz Classics
SRAY Classic Rock
SRAY Comedy
SRAY Country
SRAY Cocktail Lounge
SRAY Dancefloor Fillers
SRAY Dance Classics
SRAY Easy Listening
SRAY Espana
SRAY Filmmuziek
SRAY France
SRAY Hard Rock
SRAY Hip Hop
SRAY Hits
XLnt iRadio Easy
XLnt iRadio Hits
XLnt iRadio Klassiek
XLnt iRadio NL
XLnt iRadio Oldies
XLnt iRadio Rock
SRAY Italia
SRAY Drive
SRAY Jazz
SRAY Kiddo FM
SRAY Kleuterliedjes
SRAY Lounge
SRAY Love Songs
SRAY Motown
SRAY Musical
SRAY NL Luisterlied
SRAY Nederpop
SRAY Nederpop Gold
SRAY The Spa
SRAY Nostalgie
SRAY Oldies
SRAY Opera
SRAY Operette
SRAY All Day Party NL
SRAY Piratenhits
SRAY Reggae
SRAY Relipop
SRAY Rock Anthems
SRAY Rock N Roll
SRAY Salsa
SRAY Schlager
SRAY Xmas/Carnaval/Summer
SRAY Skihut
SRAY Today's Pop
SRAY Trance
SRAY Turk
XLnt Xmas
Fox Sports Eredivisie (optioneel) € 17,95 per maand

Aantal televisie zenders in HD 1

Fox Sports 1 Eredivisie HD
Film1 (optioneel) € 13,85 per maand

Aantal televisie zenders 1

Film1
Sport1 (optioneel) € 13,85 per maand

Aantal televisie zenders 1

Sport1
Erotiek pakket (optioneel) € 10,00 per maand

Aantal televisie zenders 4

Dorcel TV

Dusk

Hustler TV

Private Spice
Fox Sports International (optioneel) € 11,95 per maand

Aantal televisie zenders 1
Aantal televisie zenders in HD 1

Fox Sports 2 International

Fox Sports 2 International HD
Fox Sports (optioneel) € 24,95 per maand

Aantal televisie zenders 2
Aantal televisie zenders in HD 2

Fox Sports 5 Eredivisie

Fox Sports 1 Eredivisie HD

Fox Sports 2 International

Fox Sports 2 International HD
Extra TV (optioneel) € 14,50 per maand

Aantal televisie zenders 43
Aantal televisie zenders in HD 2
Aantal radio zenders 55

NPO 101

Baby TV

Comedy Central Family

RTL Crime

RTL Lounge

RTL Telekids

BBC entertainment

Boomerang

CBS Reality

FashionTV

Food Network

Horse & Country TV

Syfy

Extreme Sports

Motors TV

Discovery Science

Discovery World

History tm

NPO Doc

Travel Channel

Stingray Lite TV

Slam!TV

TV Oranje

Out TV

Nick Jr.

JimJam

FashionTV HD

History tm HD

RTL Television

WDR

BBC Four

BBC Three

Cartoon Network

CBBC

MGM Movie Channel

Antena 3

Mediaset Italia

Eurosport 2

Animal Planet

Animal Planet HD

BravaNL

DJAZZ

Mezzo

VH-1 Classic

Meiden van Holland
SRAY Indie Classics
SRAY Arabic
SRAY Blues
SRAY Chill Lounge
SRAY Jazz Classics
SRAY Classic Rock
SRAY Comedy
SRAY Country
SRAY Cocktail Lounge
SRAY Dancefloor Fillers
SRAY Dance Classics
SRAY Easy Listening
SRAY Espana
SRAY Filmmuziek
SRAY France
SRAY Hard Rock
SRAY Hip Hop
SRAY Hits
XLnt iRadio Easy
XLnt iRadio Hits
XLnt iRadio Klassiek
XLnt iRadio NL
XLnt iRadio Oldies
XLnt iRadio Rock
SRAY Italia
SRAY Drive
SRAY Jazz
SRAY Kiddo FM
SRAY Kleuterliedjes
SRAY Lounge
SRAY Love Songs
SRAY Motown
SRAY Musical
SRAY NL Luisterlied
SRAY Nederpop
SRAY Nederpop Gold
SRAY The Spa
SRAY Nostalgie
SRAY Oldies
SRAY Opera
SRAY Operette
SRAY All Day Party NL
SRAY Piratenhits
SRAY Reggae
SRAY Relipop
SRAY Rock Anthems
SRAY Rock N Roll
SRAY Salsa
SRAY Schlager
SRAY Xmas/Carnaval/Summer
SRAY Skihut
SRAY Today's Pop
SRAY Trance
SRAY Turk
XLnt Xmas
HBO (optioneel) € 15,00 per maand

Aantal televisie zenders 1

HBO

Bellen

Specificatie Starttarief Beltarief Afreken methode
Bellen naar vast nummers € 0,099 € 0,097 per seconden
Bellen naar mobiele nummers € 0,099 € 0,097 per seconden

Contract

Contractduur12 maanden
Automatische contractverlenging0 dagen
Opzegtermijn30 dagen

Contact

Niet gevonden wat je zocht? Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Gebruik het contactformulier, bekijk de veel gestelde vragen of bel ons op 0900 BENCOMNL (0900 236 26 66). Wij zijn bereikbaar van 09:00 - 17:30 uur, maandag t/m vrijdag. 35 cent per minuut.


Totaalwijzer.nl vergelijkt objectief alle providers waaronder:

next prev